Lumen benoemt Annette Murphy tot Managing Director voor EMEA

22 april 2021

Lumen Technologies heeft Annette Murphy benoemd tot Managing Director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Zij is verantwoordelijk voor de algemene activiteiten in de regio en het ondersteunen van het klantenbestand, met een customer first-benadering om Lumen’s succes te optimaliseren.

In deze rol stuurt Murphy Lumen’s EMEA business strategie en groei aan. Daarnaast leidt ze de teams in alle actieve markten en werkt ze nauw samen met de bredere organisatie om ervoor te zorgen dat Lumen zijn missie, het leveren van een uitzonderlijke klantervaring, waarmaakt. Murphy gaat een belangrijke rol spelen bij het waarmaken van de belofte van het bedrijf om klanten in staat te stellen de kansen van de vierde industriële revolutie te benutten. Door middel van het Lumen technologieplatform kunnen klanten hun data gebruiken, next-gen business applicaties adopteren en digitale ervaringen creëren.

Murphy begint met een uitgebreide achtergrond bij Lumen. Hiervoor was ze werkzaam bij Zayo, waar ze verschillende senior leidinggevende functies bekleedde en leidinggaf aan verkoop-, commerciële en strategieteams, meest recentelijk als Executive Vice President bij Lit Services. Voorafgaand aan Zayo, bekleedde Murphy senior managementposities bij Geo Networks en BT Global Services.

“Ik ben verheugd om Annette te verwelkomen in ons internationale leiderschapsteam”, aldus Laurinda Pang, President Global Customer Success bij Lumen Technologies. “Haar uitgebreide ervaring in zakelijk leiderschap en klantenkennis, gecombineerd met een sterke achtergrond op het gebied van communicatie en technologie, maken haar perfect geschikt om de visie van Lumen uit te dragen en onze groei in de EMEA-regio te stimuleren. Annette’s expertise zal een sleutelrol spelen bij het positioneren van Lumen als partner voor bedrijven die willen floreren in de vierde industriële revolutie.”

“Ik ben enthousiast om EMEA te leiden voor Lumen, terwijl het met succes zijn transformatieve bedrijfsstrategie blijft uitvoeren”, aldus Murphy. “Lumen heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt sinds de lancering van het innovatieve Lumen technologieplatform in 2020, om de applicatie- en databehoeften van klanten voor de vierde industriële revolutie te ondersteunen. Ik kijk ernaar uit om dit groeitraject in EMEA te versnellen nu het bedrijf blijft investeren in het platform en de klantsuccesstrategie blijft verbeteren. Dit allemaal om de bedrijfsoplossingen te leveren die ondernemingen in staat stellen uit te blinken in het digitale tijdperk.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This