RS Components kiest Orange Business Services als exclusieve managed serviceprovider om de zakelijke flexibiliteit wereldwijd te verbeteren

16 april 2021

RS Components (RS), een wereldwijde partner voor omnichanneloplossingen voor industriële klanten en leveranciers, heeft Orange Business Services gekozen als enige end-to-end managed services provider. Orange zal een grote transformatie van de volledige wereldwijde infrastructuur van RS doorvoeren, de verkoopprocessen digitaliseren en de contactcenteractiviteiten naar de cloud verplaatsen.

Deze projecten vormen een centraal onderdeel van de digitale transformatie van RS, die is ontworpen om kosten te verlagen, de netwerkmogelijkheden te moderniseren en nieuwe technologieën te introduceren. Ze omvatten SD-WAN en telefonie-upgrades om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Met een volledig geïntegreerd ecosysteem dat connectiviteit, cyberbeveiliging, samenwerking en klantervaring integreert binnen één beheerd platform, kan RS het bedrijf online op afstand runnen in tweeëndertig landen. Het stelt het bedrijf ook in staat om nieuwe diensten te creëren en haar positie in een sterk concurrerende markt te behouden.

De oplossing vergroot de bedrijfsflexibiliteit, voldoet aan de PCI DSS-regelgevingsverplichtingen en vereenvoudigt de bedrijfsprocessen van RS. Belangrijk is dat het ervoor zorgt dat klanten en partners een consistente ervaring hebben via meerdere kanalen, zowel telefonisch als online. Orange heeft de werkruimtemogelijkheden van het bedrijf geüpgraded door de integratie met Microsoft Teams, waardoor contactcentermedewerkers op afstand kunnen werken. Dit is van onschatbare waarde geweest voor RS tijdens de pandemie om hun contactcentrum volledig functioneel te houden.

Een toekomstbestendige werkomgeving die een verbeterde klantervaring biedt
Orange Business Services biedt RS een volledig geïntegreerd cloud-gebaseerd samenwerkings- en contactcenterplatform, dat zorgt voor convergentie en naadloze communicatie tussen front- en backoffice-bedrijfsfuncties. Dit komt bovenop het feit dat RS Orange Business Services heeft gekozen als enige managed services provider, dat flexibele SD-WAN, LAN, beveiliging, conferencing, video, spraak en contactcenterdiensten en ondersteuning omvat.

“Het transformatietraject met Orange is tot dusver zeer effectief geweest. Het is er een van echte samenwerking en partnerschap. De nieuwe infrastructuur van Orange Business Services ondersteunt een veilig, veerkrachtig en toekomstbestendig omnichannelaanbod en ondersteunt tegelijkertijd onze strategie voor werken op afstand ”, aldus Jes Riley, vice-president IT Operations, RS Components.

“Omdat hun contactcenteroplossing een aanzienlijke inkomstenstroom oplevert en, naast hun netwerkinfrastructuur, van vitaal belang is voor hun toekomstige zakelijke succes, was het belangrijk dat RS een partner koos die hen kon ondersteunen bij het realiseren van hun digitale ambities. Orange heeft door zijn flexibele aanpak geholpen om de antwoorden te vinden op de zakelijke uitdagingen waarnaar ze op zoek waren, ”aldus Kristof Symons, executive vice president International, Orange Business Services.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This