Insight ontvangt Microsoft Threat Protection Advanced Specialization

15 april 2021

Insight, wereldwijd toonaangevend IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen, heeft zich verzekerd van de Microsoft Threat Protection Advanced Specialization. Deze status, van toepassing op de activiteiten van Insight in EMEA, onderstreept Insight’s expertise in het implementeren van Microsoft Threat Protection en Microsoft Cloud App Security-workloads.  

Alleen partners die voldoen aan de strenge criteria op het gebied van klantsucces, personeelsvaardigheden en die daarnaast over een actieve Gold Security-competentie beschikken, komen in aanmerking voor deze specialisatie. 

De noodzaak om organisaties een hoog beveiligingsniveau te kunnen bieden, is belangrijker dan ooit, aangezien het aantal en de ernst van bedreigingen blijft toenemen. Een voortdurend veranderend dreigingslandschap vereist dat bedrijven niet alleen bescherming bieden tegen gevaren, maar ook snel beveiligingsincidenten detecteren en herstellen. Securitymanagement blijkt echter voor veel organisaties een uitdaging. 

“Onze klanten en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, blijven de kern van alles wat we doen” zegt Marie del Marmol, Country Manager Insight Belux. “Deze geavanceerde specialisatie getuigt van onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van Microsoft Azure Defender, Sentinel en Cloud App-beveiliging. Het betekent dat onze klanten kunnen vertrouwen op onze diepgaande expertise om hun bedrijfskritische systemen en data te helpen beveiligen.” 

De toekenning van de Microsoft Threat Protection Advanced Specialization is bijzonder nuttig voor klanten, omdat Insight hiermee niet alleen wordt aangemerkt als competent op dit gebied, maar ook de geavanceerde specialisatie heeft in het implementeren van Microsoft Threat Protection, Microsoft Cloud App Security en Azure Sentinel-workloads.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This