Bart Verhoeven nieuwe business development manager van Raccoons

2 april 2021

Raccoons Group heeft Bart Verhoeven aangetrokken als business development manager. Hij moet een verkoopstrategie uittekenen die de groep toelaat om te versnellen. In 2020 realiseerde Raccoons Group een omzet van 3,5 miljoen euro. Ondanks de pandemie richtte Raccoons een nieuwe venture op en wierf het bedrijf ook 14 medewerkers aan. In 2021 wil Raccoons Group de kaap ronden van 60 medewerkers. 

“Alle acht Raccoons-ventures hebben een hart dat klopt voor innovatie en excelleren in onder meer artificiële intelligentie en edge computing. Met inmiddels 40 medewerkers is de basis nu gelegd om verder te schalen en klanten te begeleiden bij hun innovatiestrategieën. We gaan daarvoor de salesaanpak van onze ventures zowel tactisch als strategisch verfijnen en stroomlijnen”, zegt Bart Verhoeven. 

In een tweede fase wil Verhoeven ook voor een kruisbestuiving tussen de ventures zorgen. Daartoe zal hij nauw samenwerken met Jan Vanalphen, die sinds vorig jaar als Product & Service Strategist werkt aan een geïntegreerde, operationele aanpak bij Raccoons. Maar Verhoeven wil ook binnen De Cronos Groep, waar Raccoons deel van uitmaakt, voor een optimale samenwerking zorgen. “Onze ventures sluiten met hun vernieuwende technologieën vaak perfect aan bij onze zusterbedrijven binnen De Cronos Groep. Samen kunnen we een breder en rijker aanbod in de markt zetten.” 

Bart Verhoeven (50) is gebeten door sales. Hij begon zijn loopbaan bij Ter Beke, maar stapte al snel over naar Truvo waar hij zowat elke rol in verkoop opnam. Hij zou er tien jaar blijven. In 2015 trok hij naar The Reference. Hij zorgde er mee voor de ontwikkeling van het digitale agentschap, vandaag een van de marktleiders. Verhoeven heeft een Master in Taalkunde van de Universiteit Antwerpen en is ook sommelier. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This