2N lanceert slimme toegangscontrole

4 maart 2021

2N, een aanbieder van IP intercom systems, heeft een intelligente toegangscontrole unit met lezers gelanceerd die de nieuwe maatstaf zijn voor snelle, betrouwbare en veilige mobiele toegangscontrole in kantoren en gebouwen in de Benelux. 2N’s nieuwe 2N Access Unit M maakt gebruik van op Bluetooth-gebaseerde next-generation mobiele toegangstechnologie.

2N’s nieuwe toegangscontrole-unit plus readers maken het projectontwikkelaars, distributeurs en installateurs veel gemakkelijker om multi-factor authenticatie aan te bieden. Er kan gekozen worden uit een toegangsunit met RFID, RFID gecombineerd met mobiele toegang via Bluetooth, of RFID in combinatie met een keypad wat perfect is voor projecten waarbij authenticatie met twee factoren vereist is.

2N’s technologie biedt snellere toegang met een hoger beveiligingsniveau.  Bovendien zorgt de ingebouwde deurcontroller ervoor dat gebouweigenaren en bedrijven een soepele transitie hebben naar next-generation toegangstechnologie op basis van Bluetooth, wat de basis vormt voor toekomstige toegangsoplossingen die nog sneller, veiliger, flexibeler en eenvoudiger zullen zijn. 2N’s nieuwe Bluetooth-technologie is eind april beschikbaar.

Het compacte, slanke ontwerp van de 2N Access Unit M past goed bij diverse soorten deurkozijnen. Het aantrekkelijke glazen front-paneel, dat gegarandeerd vijf jaar krasvrij blijft, maakt het plaatje compleet. De installatie vraagt niet veel tijd; de unit kan binnen enkele minuten op deurkozijnen gemonteerd worden. Er is minimale bekabeling nodig en er kan op afstand geconfigureerd en beheerd worden.

De 2N Access Unit M, vervaardigd in Tsjechië, is gemaakt van slijtvaste materialen en heeft een beschermingsgraad van IP55 en IK07. Hierdoor is de unit zeer geschikt voor toepassingen buitenshuis en in zware omstandigheden. De reader communiceert veilig met de web interface, met de 2N® Access Commander beheersoftware en de 2N® Mobile Key mobiele applicatie.

Hans van Moorsel, Business Development Manager Benelux van 2N zegt over de nieuwe toegangscontrole unit: “Mobiele toegang is nu de maatstaf voor toegangssystemen voor kantoren, aangezien werknemers in de Benelux vragen om snellere, eenvoudigere en veiligere toegang tot kantoren en gebouwen. Onze nieuwe flexibele opties voor toegangsunits zijn allemaal gebaseerd op een unieke toegangsoplossing die twee keer zo snel en veiliger is dan opties met RFID.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This