Signicat stelt Thijs Vink aan als General Manager Benelux & Germany

22 februari 2021

Identityspecialist Signicat benoemt Thijs Vink tot General Manager Benelux & Germany. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor het realiseren van verdere groei in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Vink heeft ruim twintig jaar ervaring in de IT-industrie. Hij komt over van softwarebedrijf Oracle, waar hij verschillende internationale en leidinggevende functies vervulde op het gebied van sales en channels. Daarvoor werkte Vink acht jaar lang voor Ingram Micro. Bij de IT-distributeur was hij onder meer actief als hoofd van de Advanced Solutions-divisie in de Benelux. 

Breed portfolio en internationale focus

In 2020 kwam de Rotterdamse identityspecialist Connectis in handen van Signicat. Inmiddels zijn de bedrijven geïntegreerd en is het productportfolio samengevoegd. Onder leiding van Vink wil Signicat met het gecombineerde portfolio haar klantenbestand uitbreiden en nieuwe marktsegmenten aanboren. 

“Signicat en Connectis zijn een uitstekende match gebleken, zowel qua technologie als qua klanten en bedrijfscultuur”, zegt Vink. “Met het uitgebreide portfolio kunnen we organisaties nu optimaal ondersteunen in het gehele traject van onboarding tot digitale ondertekening. Dat is uniek in de markt, aangezien veel concurrenten slechts deeloplossingen bieden.”

Volgens de General Manager Benelux & Germany heeft de overname nog een groot voordeel voor klanten. “Doordat we nu vertegenwoordigd zijn in veel landen, kunnen we ook de internationale klanten optimaal bedienen. Bijvoorbeeld omdat we in elk land de wet- en regelgeving goed kennen. Ik ben ervan overtuigd dat we met dit team en portfolio klaar zijn voor verdere groei.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This