Salesforce-platform vanaf nu compatibel met de publieke cloud dankzij nieuwe architectuur Hyperforce

4 december 2020

Salesforce kondigt Salesforce Hyperforce aan. Dit is de vernieuwde platformarchitectuur van het bedrijf die is gebouwd om Salesforce Customer 360 – inclusief Salesforce Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud, Commerce Cloud, Industries – veilig en betrouwbaar te kunnen leveren in de toonaangevende publieke clouds.

Salesforce is wereldwijd de nummer 1 in CRM en biedt honderdduizenden bedrijven één enkele betrouwbare bron die hun klantgegevens over systemen, apps en toestellen heen met elkaar verbindt om hen te helpen verkopen, service en handel te drijven, waar dan ook ter wereld. Elke dag versturen Salesforce-klanten gemiddeld 2,6 miljard marketingberichten, genereren ze 4 miljoen leads en loggen ze maar liefst 19,7 miljoen gesprekken met klantendiensten, terwijl Salesforce Einstein meer dan 80 miljard AI-voorspellingen maakt. Alleen al op Black Friday leverde Commerce Cloud dit jaar meer dan 10 miljoen bestellingen op.

Hyperforce is een compleet vernieuwde architectuur van Salesforce, ontworpen om een nog krachtiger en meer schaalbaar platform te bieden om de groei en het succes van het wereldwijde klantenbestand van Salesforce te ondersteunen. Hyperforce stelt Salesforce-klanten in staat om hun Salesforce-apps en -services overal veilig te implementeren, terwijl ze tegelijkertijd van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de publieke cloud kunnen profiteren.

“Elk bedrijf wordt vandaag gedwongen om digitaal te gaan, en liefst snel”, zegt Bret Taylor, President en COO van Salesforce. “Salesforce Hyperforce is een enorme sprong voorwaarts in de manier waarop Salesforce de digitale transformaties van onze wereldwijde klanten kan versnellen en waarmee we hen in staat stellen om snel en op schaal te groeien op ons vertrouwde platform.”

Hyperforce levert: 

  • Prestaties op B2B- en B2C-schaal. Met de flexibiliteit van de publieke cloud kunnen klanten gemakkelijker toegang krijgen tot het computervermogen, zodat ze flexibeler en efficiënter kunnen werken. Met Hyperforce kunnen resources snel en eenvoudig worden ingezet in de publieke cloud – waardoor de implementatietijd wordt teruggebracht van maanden tot slechts weken of zelfs dagen.
  • Ingebouwd vertrouwen. De beveiligingsarchitectuur van Hyperforce geeft gebruikers volgens profielen enkel toegang tot het juiste niveau van klantgegevens. Hierdoor wordt gevoelige informatie beter beschermd tegen menselijke fouten of misconfiguratie. Encryptie, zowel bij gestockeerde data als data die verplaatst of verzonden worden, is standaard voorzien. Hierdoor is de privacy en de veiligheid van de gegevens gewaarborgd.
  • Lokale dataopslag. Via Hyperforce kunnen klanten over de hele wereld ervoor kiezen om gegevens op een bepaalde locatie op te slaan om de specifieke regelgeving voor hun bedrijf, industrie en regio na te leven.
  • Achterwaartse compatibiliteit. Elke bestaande Salesforce-app, aanpassing en integratie, ongeacht de Cloud, kan worden uitgevoerd op Salesforce Hyperforce.

Meer informatie over Hyperforce vind je hier.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This