Belgium Cloud lanceert community page met gast-bloggers

22 oktober 2020

Belgium Cloud heeft een community page gelanceerd. Hierop zijn alle gast-bloggers te zien die een blog of andere bijdrage onder eigen naam hebben geschreven en op Belgium Cloud hebben gepubliceerd.

Al vele jaren is Belgium Cloud een vaste waarde voor zowel ICT-specialisten, CIO’s als business managers in België met een meer dan gemiddelde belangstelling voor cloud- en andere ICT-onderwerpen.

De afgelopen jaren zijn we vooral actief als website, emailnieuwsbrief en LinkedIn-groep. Het kleine team van vrijwilligers dat Belgium Cloud al vele jaren ‘runt’ doet dat echter niet alleen. We hebben van veel experten uit de industrie – zowel van de zijde van aanbieders als gebruikersorgansiaties – vele relevante en belangrijke bijdragen mogen ontvangen. Deze blogs hebben wij uiteraard heel graag gepubliceerd en met u gedeeld. Daarom. leek het ons een goed idee om al deze gast-bloggers eens in het zonnetje te zetten en goed zichtbaar te maken. Daarom deze speciale pagina die gemakkelijk vanaf de homepage van Belgium Cloud te vinden is via de link ‘gast-bloggers’.

En wilt u zelf ook een blog schrijven? Dat kan! Stuur uw bijdrage naar redactie@belgiumcloud.com.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This