DigiCert kondigt meerjarenplan voor certificaatbeheer aan

18 augustus 2020

DigiCert, de wereldwijd toonaangevende leverancier van TLS/SSL, IoT en andere PKI-oplossingen, heeft vandaag een meerjarenplan aangekondigd waarin TLS-certificaten voor maximaal zes jaar zijn gedekt in de TLS-manager van DigiCert, CertCentral®. Met dit meerjarenplan wordt het aankopen en verlengen van certificaten sterk vereenvoudigd voor klanten en partners. Het plan loopt vooruit op de situatie vanaf 1 september aanstaande, wanneer in webbrowsers een certificaat nog maar maximaal één jaar oud mag zijn. Met een meerjarenplan wordt voorkomen dat klanten jaarlijks nieuwe certificaten stuk voor stuk moeten aanschaffen. Bovendien werkt het kostenbesparend bij aanschaf van een certificaat voor meerdere jaren en profiteert de klant van automatiseringsmogelijkheden van CertCentral®. 

Het meerjarenplan van DigiCert is vanaf nu verkrijgbaar via de officiële partners van DigiCert en in CertCentral®. Klanten kunnen gebruikmaken van dit aanbod door zich aan te melden voor de toonaangevende TLS-manager, CertCentral®.

‘Het meerjarenplan van DigiCert vereenvoudigt het certificaatbeheer voor onze partners en klanten nu de roep om een kortere levensduur van certificaten steeds luider wordt’, vertelt Jeremy Rowley, Chief of Product bij DigiCert. ‘Het is nu al zo dat ze kunnen kiezen voor een flexibele levensduur en die kan zo kort als een paar uur zijn. Met het meerjarenplan in CertCentral bieden we onze partners en klanten nu de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende servicetijden via de steeds uitgebreidere automatisering van het platform. Daarbij kunnen ze ook gebruikmaken van een simpel verlengingsproces en een voordelige prijs bij een looptijd van maximaal zes jaar.’ 

DigiCert biedt meerjarenplannen voor TLS-certificaten met een looptijd van twee, drie, vier, vijf of zes jaar. Daardoor hoeven klanten niet elk jaar opnieuw de inkoopprocessen te doorlopen en profiteren ze bovendien van kortingen die oplopen met de looptijdvan het plan. In CertCentral® kunnen certificaten automatisch worden verlengd gedurende de gehele looptijd.

Doordat dit proces automatisch plaatsvindt, wordt uitval door verlopen certificaten voorkomen en genieten klanten bovendien van kostenbesparende functies zoals:

●      Verwerking van nieuwe orders vanuit vrijwel elke ACME-client die op de server van de klant draait.

●      Automatisering en discovery op meerdere servers in omvangrijke netwerken.

●      Het gebruik van sensoren voor het eenvoudig beheren van schaalbare ACME-implementaties. 

●      Naadloze integratie met OEM-oplossingen zoals F5, Citrix, NetScaler en A10, en met veelgebruikte platformen voor het inrichten en beheren van servers.

●      Maatwerkautomatisering via API’s voor integratie van de DigiCert-tools in de systemen van de klant. 

●      Automatisch verlengen via de CertCentral-console.

‘Ons nieuwe meerjarenplan toont nogmaals aan dat DigiCert zich volledig inzet voor een optimale klantervaring’, aldus Tobias Zatti, Product Manager bij DigiCert. ‘Met dit meerjarenplan kunnen klanten een OV- of EV-certificaat aanschaffen, een ACME-client installeren en de volledige levenscyclus, inclusief de betaling, beheren binnen CertCentral. De installatie van het nieuwe certificaat vindt dan automatisch plaats gedurende een periode van maximaal zes jaar. Wij zijn de enige certificaatinstantie die een dergelijke flexibiliteit en dekking biedt.’

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This