Switch2Cloud-actie van LANCOM Systems: 3 jaar gratis cloud-beheer voor switches

15 mei 2020

LANCOM Systems biedt zijn partners gratis toegang tot de wereld van cloud-beheerde netwerken. IT-partners en resellers ontvangen bij elke LANCOM Fully Managed Switch een gratis driejarige licentie voor de LANCOM Management Cloud (LMC). Hierdoor profiteren ze van een significante tijd- en kostenbesparing, een kortere reactietijd en besparen ze tot 450 euro over de looptijd van de actie. De actie loopt tot 30 juni 2020.

Netwerkbeheer via de LANCOM Management Cloud biedt aanzienlijke voordelen voor zowel leveranciers als gebruikers. De netwerkbeheeroplossing configureert alle componenten die in WAN, LAN en in WLAN worden gebruikt met een hoge mate van automatisering. Hierdoor kunnen zelfs complexe netwerkinfrastructuren snel en kostenefficiënt worden opgezet en bediend.

Bij het beheer van de netwerken van klanten kunnen resellers de werklast en de reactietijd met maximaal 80 procent verminderen. Tegelijkertijd wordt de basis gelegd voor een nieuw, innovatief service- en ondersteuningsaanbod, zoals Infrastructure-as-a-Service (IaaS).

Cloud-gebaseerde switches over het hele netwerk

LANCOM biedt een breed portfolio van cloud-gebaseerde, volledig beheerde switches. Zij vormen de basis voor moderne netwerkinfrastructuren in allerlei bedrijfstakken en toepassingsgebieden. Varianten zijn beschikbaar met Power over Ethernet (PoE), glasvezelverbindingen (SFP) en (multi-) Gigabit-poorten in diverse aantallen. De switches zijn ook geoptimaliseerd voor traditioneel beheer en beveiliging: TACACS+, SNMPv3, SSH en SSL maken comfortabel en veilig beheer op afstand mogelijk. Bovendien kunnen de netwerkswitches worden gebruikt in volledig IPv4-, in volledig IPv6- of in gemengde netwerken dankzij de dual-stack-implementatie. LANCOM biedt kleine 10-poorts switches, middelgrote 26-poorts switches en grote 52-poorts Ethernet-switches.

Toegang tot managed services

Voor resellers die zich willen ontwikkelen tot managed services-aanbieder, biedt LANCOM naast de huidige actie een uitgebreid ondersteuningspakket. Het gratis trainingsprogramma LEVEL UP! biedt vijf praktische, Engelse leermodules aan ter ondersteuning van het starten als managed services-provider. Video tutorials, whitepapers, praktische tips, voorbeeldcontracten en presentaties geven resellers de tools die ze nodig hebben voor een succesvolle start.

Alle bestaande of nieuwe LANCOM-resellers en -systeemhuizen komen in aanmerking voor deelname aan de Switch2Cloud-actie. Onlinehandelaren en sub-distributeurs zijn uitgesloten van de actie, die loopt tot 30 juni 2020. Registratie voor de Switch2Cloud-actie is mogelijk via de volgende website: https://www.lancom-systems.com/switch2cloud-promotion/.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This