Dell Technologies biedt kracht van open source networking voor automatiseren en vereenvoudigen van datacenters

13 mei 2020

Dell Technologies introduceert Enterprise SONiC Distribution by Dell Technologies, een nieuwe set van volledig ondersteunde open source networking-oplossingen die organisaties helpen bij het moderniseren en vereenvoudigen van de operations en het beheer van hun datacenters.

Nu organisaties steeds vaker vertrouwen op moderne hybride cloud-modellen om zaken te doen, zorgt een monolitische en proprietary aanpak voor inefficiënte networking en onnodige complexiteit. Dell Technologies bouwt verder op het werk van Microsoft Spearhead als onderdeel van het Software for Open Networking in the Cloud (SONiC) open source-project. Door SONiC te integreren in het DNA van de Dell EMC PowerSwitch Open Networking-hardware, neemt de Enterprise SONiC Distribution complexiteit weg en creëert een agile en flexibel netwerk middels een aanpak die is gebaseerd op open standaarden.

Het volledige, Engelstalige persbericht over deze aankondiging is hier te lezen in de news room van Dell Technologies.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This