Maunt ontvangt licentie van Huber+Suhner voor Benelux

28 april 2020

Maunt is benoemd tot distributeur van Huber+Suhner, een Zwitserse fabrikant van componenten en oplossingen voor IT-infrastructuren. Het productportfolio van Maunt is hiermee sterk uitgebreid met een gerenommeerd merk dat al decennialang wordt ingezet in telecomnetwerken en datacenters. Huber+Suhner heeft Maunt geselecteerd vanwege de jarenlange marktervaring en technische know-how.

Oprichter Maarten Verbunt van Maunt is heel blij met deze officiële licentie. “Het is een mooie erkenning van onze focus op kwaliteit en service. Huber+Suhner heeft een fantastisch portfolio aan producten en realiseert specifieke oplossingen voor onze klanten. Ik kijk dan ook uit naar een mooie, succesvolle samenwerking”, aldus Verbunt.

Met wereldwijd bijna 5.000 medewerkers, 80 distributiekanalen en 15 eigen fabrieken is Huber+Suhner een belangrijke fabrikant van glasvezel-, coax- en draad & kabel-producten. Dit gebeurt al 150 jaar met de precisie die hoort bij een fabrikant uit Zwitserland. De producten van Huber+Suhner vind je onder andere terug binnen vaste en mobiele telecomnetwerken, datacenters, transport, energie en defensie.

Maunt levert design en distributie van glasvezelcomponenten, voor klanten binnen telecom en datacenters. Van advies tot aflevering garanderen wij een glashelder proces. Door slimme automatisering van onze processen hebben wij meer tijd voor klanten en hun specifieke behoeften. Het werkgebied is Benelux. Maunt is gevestigd in het Nederlandse Made.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This