Mellanox Technologies en Arrow Electronics sluiten distributieovereenkomst

17 april 2020

Technologieleverancier Arrow Electronics heeft zijn uitgebreide portfolio met zakelijke oplossingen voor het datacenter verder uitgebreid door een distributieovereenkomst te sluiten met high-speed ethernet- en InfiniBand-specialist, Mellanox Technologies. Arrow gaat het gehele Mellanox-portfolio, van netwerk- en multicore-processors en netwerkadapters tot switches en kabels, in de Benelux-regio distribueren om partners een nog completer aanbod en meer keuze te bieden.

Door de overeenkomst kan Arrow zijn partners voorzien van Mellanox’s high-speed ethernet- en InfiniBandoplossingen van Mellanox om bedrijven in het enterprise en midmarketsegment nog beter te bedienen.

Syd Virdi, Sr. Director of EMEA Channel Sales bij Mellanox Technologies, licht toe: “Wij zijn verheugd om met Arrow te gaan samenwerken. Door hun rijke ervaring en uitgebreide klantennetwerk zijn ze uitstekend in staat om ons omvangrijke Ethernet-portfolio te bevorderen. Bovendien, als distributeur voor ons gehele productportfolio, biedt deze strategische samenwerking een aantal mogelijkheden voor synergie, ontwikkeling en groei.”

Bart van Rheenen, managing director van Arrow’s enterprise computing solutions business in de Benelux: “Onze kracht zit in het met elkaar verbinden en combineren van complementaire, ‘best-of-class’ technologieën en ze toegankelijk maken voor zowel channel- als eindklanten. De technologieën van Mellanox zijn een interessante optie op de bestaande standaarden vanwege de geboden prestaties, snelheid, lage latency en hoge efficiëntie en herstellingsvermogen. Het bedrijf heeft een toonaangevende positie verworven in de HPC (High-Performance Computing) en deep learning-markt. Met deze aanvulling kunnen we onze channel-klanten nog meer waarde bieden en ze helpen hun klanten future-proof te maken.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This