Robson Grieve wordt Chief Marketing Officer bij OutSystems

1 april 2020

OutSystems, leverancier van eenlow-code-platform voor applicatieontwikkeling, heeft Robson Grieve aangesteld als Chief Marketing Officer (CMO). Hij is in deze functie verantwoordelijk voor de volledige marketingstrategie van OutSystems, om de snelle groei die het bedrijf doormaakt te kunnen ondersteunen. De marketing omvat onder andere de strategie voor producten, het merk, de vraagontwikkeling, communicatie, technologie-allianties en algemene go-to-market.
 
Grieve heeft meer dan 20 jaar ervaring in verschillende topfuncties binnen de marketing. Zo was hij CMO bij Pure Storage en bij software-analysebedrijf New Relic. Hij gaf daar leiding terwijl het bedrijf door de groei van zakelijke klanten werd opgeschaald. Daarnaast is hij Senior Vice President en CMO bij Citrix geweest, en Executive Vice President van Global Marketing en Customer Experience bij Concur, dat in 2014 werd overgenomen door SAP.
 
Paul Rosado, Chief Executive Officer bij OutSystems: “Binnen OutSystems groeien we op dit
moment enorm hard en daarom zijn we verheugd Robson als CMO te verwelkomen. Zijn ervaring met marketing en het bouwen van go-to-marketmodellen voor snelgroeiende SaaS-bedrijven, zoals New Relic en Concur, is de perfecte aanvulling op ons team op dit moment.”
 
Robson Grieve: “OutSystems groeit op dit moment indrukwekkend hard, omdat ze in staat zijn om belangrijke problemen van klanten op te lossen. Toonaangevende analisten zoals Gartner zien hoe low-code het nieuwe favoriete platform wordt voor de ontwikkeling van apps. Dat komt onder andere door de time-to-market, de ontwikkelsnelheid en de aanzienlijke productiviteitsstijgingen. Als marktleider bevindt OutSystems zich dus in een toppositie voor de toekomst.”
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This