Eurofiber benoemt Daniel Danon tot director Products & Solutions

18 maart 2020

Eurofiber heeft Daniel Danon benoemd tot Director Products & Solutions per 30 maart.

Daniel Danon (1977, Frankrijk) is al bijna zijn hele werkzame leven actief in de internationale telecomwereld. In Londen werkte hij als systeemarchitect en test engineer bij Telecom Modus Ltd, en na een MBA-opleiding aan INSEAD  werd hij product manager bij Liberty Global/UPC in Amsterdam. Vervolgens verhuisde hij naar Boedapest waar als senior consultant bij Solon werkte en vervolgens directeur Business Development en New Enterprise Services werd bij Vodafone Hungary. In 2014 keerde Daniel terug bij Liberty Global in Amsterdam, waar hij tot voor kort als Director Product Strategy and VP Product Planning & Research werkzaam was. In die laatste rol was hij onder meer verantwoordelijk voor de lange termijn product roadmap van Liberty Global en voor het opzetten van products insights en research systemen.
 
 CCO Jeanine van der Vlist: ‘Daniels loopbaan kenmerkt zich door ondernemerschap, innovatief vermogen en resultaten leveren in teamverband. Hij brengt ons extra kennis en ervaring op het gebied van productstrategie en data-gestuurde product research. Ook zijn ruime internationale ervaring gaat ons helpen om onze commerciële strategie succesvol vorm te geven. Ik verheug me op onze samenwerking.’

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This