OnLogic lanceert Mini pc’s met AMD processors; kondigt tevens edge servers met EPYC CPU aan

5 maart 2020

Wereldwijd fabrikant van industriële en IoT-computerhardware, OnLogic (voorheen Logic Supply, heeft de directe beschikbaarheid van hun Mini pc lijn aangekondigd. Deze worden aangedreven door AMD Ryzen Embedded R1000 en V1000 processors.

“Door AMD processors te gebruiken kunnen we de verwerkingsmogelijkheden en toepassingsflexibiliteit waar AMD bekend om is, combineren met onze bewezen industriële computerontwerpen,” zei OnLogic Partnership Manager Johnny Chen. ”Het maakt niet uit of gebruikers nu een next-gen machine automatiseringsoplossing ontwikkelen of een complexe edge verwerkingsinfrastructuur ontwerpen. Deze nieuwe systemen bieden namelijk de betrouwbare, uiterst-configureerbare tools die hiervoor nodig zijn in een form factor die overal geïntegreerd kan worden. ”

De Mini pc’s van OnLogic worden aangedreven door AMD Ryzen embedded processors en maken gebruik van de betrouwbaarheid, ondersteuning in Europa en de VS en verlengde levensduur die wordt aangeboden door het in Nederland gevestigde bedrijf. Ze zijn bedoeld voor gebruik in productie-, automatiserings-, vervoers-, digitale media, medische-, en andere IoT- en Industrie 4.0 toepassingen. De ML100G-40 is een compact, fanless systeem bedoeld voor installaties in kleine ruimtes en kan worden geconfigureerd met een AMD Ryzen Embedded R1505G of AMD Ryzen Embedded V1605B processor. Het systeem gebruikt hetzelfde chassis als OnLogic’s NUC- systeemlijn. Hierdoor is hij geruisloos, volledig solid state en passief gekoeld, zonder dat een ventilator of openingen in de behuizing nodig zijn.

Actief gekoeld

De actief gekoelde MC510-40 is in staat 4 beeldschermen aan te sturen en wordt aangedreven door de AMD Ryzen Embedded V1605B processor. Het systeem is bedoeld voor digital signage en workstation toepassingen die niet de omgevingsbescherming vereisen van de fanless oplossingen.

De nieuwe MC850-40 compacte industriële edge server van het bedrijf kan worden geconfigureerd met de AMD Ryzen Matisse Zen 2 3950X 16-core processor en is ontworpen voor installaties in beperkte ruimtes die krachtige hardware van industriële kwaliteit vereisen. De OnLogic MK400-40 is een 4U Rackmount Server gebaseerd op de tweede generatie AMD EPYC processors, en is ontworpen om een breed scala aan uitbreidings- en configuratie-opties voor edge toepassingen te bieden. Beide systemen bieden dedicated grafische kaartondersteuning (dGPU), waarbij de MK400-40 ruimte biedt voor maximaal 7 GPU’s.

Embedded processor

“De nieuwe Onlogic Mini pc’s worden aangedreven door AMD Ryzen Embedded processors en bieden klanten de high-performance mogelijkheden van AMD en het trackrecord van OnLogic voor het maken van betrouwbare industriële computers, “zei Stephen Turnbull, directeur product management en bedrijfsontwikkeling, Embedded Solutions, AMD. “Nu breidt OnLogic samen met AMD zijn aanwezigheid uit door de 2e generatie AMD EPYC-processors te gebruiken en zo gebruikers een krachtig platform te bieden voor het betrouwbaar beheren van gegevens aan de edge, of waar krachtige verwerking en besluitvorming vereist is.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This