ENGIE Fabricom is Panduit Silver Partner voor ICT-infrastructuren

4 maart 2020

Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren, heeft ENGIE Fabricom als Silver partner toegevoegd aan het wereldwijde Panduit ONESM-programma. Voor beide bedrijven is deze nieuwe partnerstatus de logische voortzetting en versterking van een langetermijnsamenwerking, om met complete oplossingen in te spelen op de vraag en wensen van klanten.

Infrastructuren voor slimme gebouwen en steden

ENGIE Fabricom installeert al zo’n twintig jaar Panduit ICT-infrastructuren in datacenters, industriële omgevingen, kantoren, scholen en zorgcomplexen. “Wij hebben een datateam van zo’n 115 medewerkers die deel uitmaken van de divisie Buildings”, zegt business development manager Sven Jorissen. “De samenwerking met Panduit is ooit begonnen omdat grote klanten daarom vroegen en omwille van het complete maar ook innovatieve aanbod”.

“Voor mij is het esthetisch één van de mooiste merken, omdat alle componenten (bekabeling, goten, patchpanelen en -racks, etc.) goed op elkaar zijn afgestemd”, vertelt tendering engineer Johan Thoelen. “Verder ondersteunen ze ons deskundig en snel bij projectaanvragen”. “Kijkend naar de toekomst is Panduit een belangrijke partner waarmee wij kunnen inspelen op de kansen die projecten voor slimme gebouwen en steden gaan bieden”, concludeert Jorissen.

Kennis en ervaring voor Panduit ONESM-programma

“Het verheugt ons dat ENGIE Fabricom blijft investeren in de technische kennis en ervaring die nodig zijn om door te groeien als partner”, zegt Oscar Cores, Territory Account Manager Enterprise & Data Center Network Infrastructure bij Panduit. “Zij zijn voor ons al decennia een grote partner in de Belgische markt, die inmiddels ruimschoots voldoet aan de eisen van het wereldwijde Panduit ONESM-programma. Het is ook een bedrijf dat waarde hecht aan het installeren van hoge kwaliteit oplossingen bij klanten en net als wij graag innovatieve projecten realiseert. In samenwerking met onze distributeurs installeert ENGIE Fabricom ICT-infrastructuren voor bekende klanten, waaronder BNP Paribas, Mastercard en de zorgcomplexen AZ Sint-Jan, ZNA en ZOL.”  

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This