Rydoo onthult integrale camera-scanervaring om kosten te beheren

3 maart 2020

Rydoo, de corp-up van Sodexo, heeft vandaag de evolutie van zijn oplossing voor onkostenmanagement aangekondigd: de allereerste integrale camera-scanervaring voor rekeningen. De functie omvat een scanner (voor een of meerdere pagina’s) en een delegeerfunctie voor onkostennota’s. Daarmee is Rydoo de eerste app die organisaties een volledig digitale oplossing biedt in hun onkostenmanagement.

Rydoo biedt een SaaS-oplossing aan om uitgaven en zakenreizen wereldwijd te stroomlijnen. Om uitgaven terugbetaald te krijgen, moeten werknemers vandaag allerlei documenten en rekeningen bijhouden en kunnen voorleggen. Dankzij Rydoo stijgt het gebruiksgemak nu aanzienlijk door een verbeterde camerafunctionaliteit. Het proces verloopt voortaan een pak sneller, onder andere door deze functies: 

  • Single Scan – Individuele uitgave fotograferen en controleren.
  • Quick Scan – Zorgt ervoor dat gebruikers een stapeltje rekeningen snel kunnen scannen om meerdere onkostennota’s te maken.
  • Multipage Scanning – Voor facturen van meerdere pagina’s, zoals bijvoorbeeld hotelrekeningen, kan men meerdere pagina’s scannen voor één onkostennota. Zo moeten facturen niet meer pagina per pagina gescand worden.
  • Linked Account – Administratieve medewerkers kunnen gemakkelijk andermans uitgaven scannen zonder dat ze moeten inloggen op verschillende accounts. Ze kunnen eenvoudigweg van de ene naar de andere gebruiker overschakelen vanuit de camera.

Rydoo is de eerste app met een volledige camera-scanervaring en snel en moeiteloos reis- en onkostenmanagement voor iedereen. Door de technologie naar een hoger niveau te tillen wordt de gegevensverwerkingstijd gehalveerd en gaat de OCR-snelheid (optische tekenherkenning) met 50% omhoog.

Gebruikersfeedback

Al deze nieuwe functies zijn een rechtstreeks gevolg van het luisteren naar gebruikersfeedback. Aangezien de gebruikerservaring centraal staat in het DNA van Rydoo, bouwt het SaaS-bedrijf altijd verder op aanbevelingen en zijn nieuwigheden altijd gebaseerd op aanbevelingen en respons van klanten.

Koen Christiaens, Chief Product Officer bij Rydoo: “Geïnspireerd door de feedback van onze klanten hebben we een scanervaring opgebouwd om alle soorten workflows te ondersteunen voor middelgrote en grote bedrijven. Deze verbetering strookt met onze ambitie om de soepelste en meest efficiënte gebruikerservaring aan te bieden aan al onze klanten – in 16 talen – en om de digitalisering van hun uitgavenbeheer te ondersteunen”.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This