Colt door Gartner als visionair gepositioneerd in het ‘Magic Quadrant for Network Services, Global’

3 maart 2020

Colt Technology Services is als ‘visionary’ gepositioneerd in Gartner’s ‘Magic Quadrant for Network Services, Global’. Colt dankt de erkenning aan de compleetheid van zijn visie en zijn uitvoerend vermogen. Carl Grivner, CEO van Colt: “Wij zien onze opname als visionary in het Magic Quadrant van Gartner als resultaat van het jarenlange werk dat wij hebben verricht om te waarborgen dat onze focus aansluit op de koers die de sector volgt én de behoefte van onze klanten. Of het nu gaat om uitbreiding naar nieuwe regio’s of investeringen in innovatieve technologie, wij bouwen aan een organisatie die klaar is voor een verbonden toekomst. Het is voor ons bijzonder dat we daar erkenning voor krijgen.” 

Met zijn Colt IQ Network, dat meer dan 900 datacenters en ruim 29.000 verbonden gebouwen verbindt, en het groeiende netwerk van cloud service providers (CSP’s) en systeemintegrators verkeert Colt in een ideale positie om organisaties bij te staan tijdens hun digitale transformatie.
 
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This