vBoxx kiest maincubes als colocatie-partner voor LeitzCloud

20 februari 2020

vBoxx, een Nederlandse specialist in hosting en cloud-oplossingen, heeft voor de Europese datacenter provider maincubes gekozen als colocatiepartner voor de hosting van hun Duitse klant LeitzCloud.

Door de samenwerking met maincubes kunnen vBoxx en LeitzCloud hun netwerk uitbreiden. Daarnaast krijgen gebruikers van het secureexchange® platform direct toegang tot LeitzCloud infrastructuur in de datacenters van maincubes in Frankfurt en Amsterdam. Zo kunnen streng beveiligde en online samenwerkings- en cloud storage omgevingen gecreëerd worden.

“Onze klant LeitzCloud biedt veilige en betrouwbare cloud storage oplossingen voor zowel het MKB als enterprises. Hun diensten vereenvoudigen IT-infrastructuur en verbeteren de samenwerking tussen collega’s, partners en klanten,” zegt Valentijn Koppenaal, oprichter en CEO bij vBoxx.

“De keuze voor maincubes is gebaseerd op vier selectiecriteria. Ten eerste wilden we een partner die fysiek gevestigd is in Duitsland en voldoet aan de strenge Duitse normen voor dataverwerking. Daarnaast zochten we een colocatie service provider die gespecialiseerd is in beveiliging en betrouwbaarheid. Ten vierde wilden we samenwerken met een bedrijf dat investeert in innovatie en duurzaamheid, en die ons enthousiasme deelt voor de kansen en uitdagingen van de 21e eeuw. maincubes voldoet ruimschoots aan deze criteria, waardoor we vol vertrouwen gebruikmaken van hun ISO-gecertificeerde datacenters.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This