Colt breidt mogelijkheden en internationale beschikbaarheid van Voice-diensten uit

4 februari 2020

Colt Technology Services breidt per direct de beschikbaarheid van Voice-diensten uit naar Australië, Bulgarije, Kroatië en Hongarije. Daarmee komt de teller op 29 landen te staan. Tegelijkertijd wordt het portfolio aan Voice-diensten in Singapore, Slowakije, Canada en de Verenigde Staten uitgebreid met SIP Trunking en Colt’s managed portfolio voor inbound Voice services (IN services). 

Colt richt zich op de kracht van connectiviteit om de manier waarop de wereld werkt te transformeren. Een belangrijk aspect hiervan is het wegnemen van obstakels voor bedrijven die internationaal willen groeien.

Met de Voice-diensten van Colt kunnen ze via één internetportaal lokale nummers en gratis belnummers inrichten en complexe routeringen voor telefoonverkeer automatiseren. Zo kunnen bedrijven eenvoudig virtuele callcenters inrichten en snel en efficiënt functies uitvoeren zoals inkomende en uitgaande gesprekken, het in wacht zetten van gesprekken, IVR (Interactive Voice Response), het doorverbinden van gesprekken, monitoren en rapporteren. Met de introductie kunnen bedrijven op één plek in al hun Voice-behoeften voorzien en hun volle aandacht geven aan klanten en de groei van de onderneming.

Bedrijven hebben via het Voice On Demand Portal toegang tot eenvoudige overzichten van hun telefoonnummers en diensten voor alle landen. Ook biedt het portaal selfservicemogelijkheden voor het afnemen van diensten en een volledige historiek van bestellingen. Dit resulteert in een volledig geautomatiseerde digitale workflow, van het bestellen van diensten tot het afronden van het proces.

Rajiv Datta, Chief Operating Officer bij Colt: “Binnen het productaanbod van Colt vindt voortdurend ontwikkeling plaats om zo de digitale transformatie van bedrijven te ondersteunen. Dit biedt onze klanten meer controle over hun telefonie en draagt bij aan hun groei. Dankzij de voortdurende uitbreiding van ons aanbod van Voice-diensten kunnen klanten wereldwijd in zee gaan met één leverancier wiens oplossingen niet alleen voor 100 procent voldoen aan de eisen van de wet- en regelgeving, maar ook eenvoudig kunnen worden beheerd via een centraal internetportaal.” 

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This