Adrian McDonald nieuwe President EMEA van Dell Technologies

29 januari 2020

Met ingang van 3 februari 2020 wordt Adrian McDonald EMEA-president bij Dell Technologies, wat de omvang van zijn huidige organisatie verdrievoudigt. In deze nieuwe rol zal hij verantwoordelijk zijn voor alle bedrijfstakken inclusief pc’s, servers, storage en services in de regio’s Europa, Midden-Oosten en Afrika.

McDonald heeft meer dan 30 jaar ervaring in de IT-industrie. Hij heeft in meerdere landen heeft gewoond en daar verschillende leiderschapsrollen bekleedde in de belangrijkste hubs zoals Milaan, Zürich, Johannesburg, Stockholm, Kopenhagen, Wenen, Frankfurt en Londen
 
“In een tijd van grote verandering is Dell Technologies ideaal gepositioneerd om waarde toe te voegen aan klanten en partners”, zegt Adrian McDonald, President EMEA van Dell Technologies.
 
“We staan op een omslagpunt voor technologische innovatie. Computing zal intelligenter, persoonlijker en toegankelijker zijn vanaf 2020. Het zal daarom een nog grotere impact gaan krijgen op de wereld, omdat het onze manier van leven en werken transformeert. Onze klanten begrijpen dat. Ze willen niet alleen hun organisatie opnieuw vormgeven met de kansen die digital biedt; in veel gevallen gaat het om een gigantische transformatie. Ik kijk ernaar uit om met hen en onze partners samen te werken om dit mogelijk te maken.”
 
Als EMEA-president van Dell Technologies zal McDonald ook zijn rol blijven vervullen als wereldwijde leider voor de Mosaic Employee Resource Group bij Dell Technologies, die culturele inclusie bevordert.
 
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This