DSD Europe breidt aanbod uit met IT-beheeroplossing van RG System

21 januari 2020

DSD Europe breidt haar cloud services-aanbod uit met de IT-beheeroplossing van RG System. Deze oplossing brengt 3 modules voor IT-beheer samen: Remote Monitoring & Management, Data Backup & Restore en Endpoint Security.

Met RG System beheer en bescherm je de complete IT-infrastructuur van een bedrijf met één gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard. Het multi-tenant dashboard is te bereiken via de webbrowser en geeft real time notificaties, data en instellingen, zodat je op afstand alle IT-infrastructuren kunt monitoren en beheren.

“RG System onderscheidt zich als IT-beheeroplossing door meer dan 300 plug-ins, voor bijvoorbeeld Acronis, Kaspersky en Bitdefender, kosteloos beschikbaar te stellen. Met deze plug-ins kun je gebruik blijven maken van je vertrouwde security- en backup-oplossingen en deze monitoren en beheren met de centrale besturingsoplossing van RG System. Zo behoud je dus de band met je lokale vendor voor bijvoorbeeld support en salesondersteuning,” aldus Stan Laurijssen, Team Lead Cloud Services bij DSD Europe.

“Met de IT-beheeroplossing van RG System kunnen onze partners zich onderscheiden met een service van hoge toegevoegde waarde. Een service waarmee zij het volledige proces van beheer en beveiliging van de IT-infrastructuur van hun klanten kunnen faciliteren,” vult Stan Laurijssen aan.

RG System is de tweede monitoring-oplossing binnen het cloud services portfolio van DSD. In 2019 werd dit portfolio, dat momenteel 18 merken telt, al uitgebreid met een tiental merken en verwacht wordt dat ook dit jaar het aanbod cloud services groeit, maar vooral nog gevarieerder wordt.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This