Appian lanceert nieuwe versie Low-Code platform

14 januari 2020

Appian kondigt de nieuwste versie van het Appian Platform aan. Het nieuwe low-code applicatie-ontwikkelingsplatform verhoogt de snelheid en de zakelijke impact van low-code automatisering voor ontwikkelaars, beheerders en eindgebruikers. De laatste versie biedt nog betere Appian AI-mogelijkheden, verdere uitbreiding van Appian’s Connected Systems-architectuur, een geïntegreerde Health Check in elke applicatie én vereenvoudigde DevOps, waardoor het eenvoudiger is dan ooit om Appian-applicaties te ontwikkelen, implementeren, wijzigen en beheren.

Appian AI, een manier om kunstmatige intelligentie toe te voegen aan elke Appian-applicatie, biedt nu Google Cloud Translation als een ‘Connected System’. Klanten kunnen elke app in staat stellen om talen te detecteren en tekst te vertalen zonder codering. Daarnaast biedt deze versie een vernieuwd Google Cloud Vision Connected System dat nu ook integratie met Optical Character Recognition (OCR) mogelijk maakt. Appian AI-klanten die gebruik maken van Google Cloud Vision en Natural Language Processing kunnen nu ook gebruik maken van Google Service Account authenticatie, wat eenvoudiger en veiliger is dan de provisioning van API-sleutels. Standaard Appian AI is gratis opgenomen in het Appian Platform en is nu ook onderdeel van Appian’s Free Trials.

Connected Systems

Appian verhoogt de productiviteit van ontwikkelaars door middel van een bibliotheek van no-code Connected System-integraties die de kracht van Appian-applicaties vergroten. Deze en andere mogelijkheden die bijdragen aan het versnellen van ontwikkelingen zijn beschikbaar in de Appian AppMarket.

Appian beschikt nu over nieuwe no-code Connected Systems voor:

  • DocuSign. Een begeleide, low-code designer ervaring die samenwerkt met DocuSign API’s en gebruikmaakt van Appian’s no-code plug-in functionaliteit. Gebruikers kunnen nu snel en eenvoudig documenten creëren voor eSignature en documenten beheren en verzenden binnen hun Appian-applicaties met DocuSign.
  • Google Drive. Gemakkelijk overbrengen, beheren en doorzoeken van bestanden en mappen in Google Drive vanuit Appian. De no-code Connected System met Google Drive biedt meer flexibiliteit voor klanten in het werken met documenten in Appian.
  • AWS Signature Version 4 Support. Deze nieuwste versie van Appian maakt de integratie met Amazon Web Services eenvoudiger dan ooit. Appian ondersteunt nu AWS Signature Version 4 authenticatie met de Appian HTTP Connected Systems. Dit authenticatietype kan gebruikt worden om te integreren met meer dan 100 Amazon Web Services waaronder S3, Comprehend en Textract.

Health Check

Met de nieuwste versie van het Appian platform hebben ontwikkelaars en beheerders nog gemakkelijker toegang tot Appian Health Check. Health Check kan gebruikt worden tijdens elke fase van de levenssyclus van applicaties om vast te stellen hoe een applicatie presteert, of deze zich aan de best practices houdt en om eventuele onderhouds- of schaalbaarheidsrisico’s te identificeren. Een samenvatting van de bevindingen in een gedetailleerd Health Check-rapport zorgt voor een snellere en betere ontwikkeling en bovendien een snellere toegevoegde waarde voor eindgebruikers. Health Check kan nu opgezet, ingepland en uitgevoerd worden in Appian-omgevingen – rechtstreeks vanuit de Administration Console. De interface van Appian maakt het volgen van lopende Health Checks eenvoudig.

Eén muisklik

Ook stelt Appian low-code ontwikkelaars nu in staat om veranderingen direct van de ene omgeving naar de andere te implementeren, zonder gebruik te maken van DevOps software van derden. Appian begeleidt developers tijdens het gehele proces en maakt gebruik van de DevOps-infrastructuur die al is opgezet om op een veilige manier veranderingen van de ene omgeving naar de andere te verplaatsen.

De implementatie op mobiele apparaten is ook sterk vereenvoudigd. IT-beheerders kunnen nu centraal de beveiliging, het beleid en de provisioning vereisten van Appian-applicaties beheren op alle mobiele apparaten middels Appian’s ‘support for standards’ die zijn vastgesteld door de AppConfig Community van toonaangevende Enterprise Mobility Management (EMM) providers en applicatieontwikkelaars.

“De laatste versie van het Appian platform toont onze toewijding aan het vereenvoudigen van wat er nodig is om geweldige software te bouwen”, aldus Malcolm Ross, Deputy CTO bij Appian. “De focus op eenvoud, gecombineerd met de kracht van ons platform, is de reden waarom we de Appian Garantie kunnen bieden, die stelt dat het eerste project van een klant al in slechts acht weken live is”.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This