HMS Networks levert zeven miljoenste Anybus-product

3 januari 2020

HMS Networks heeft zijn zeven miljoenste Anybus-producrt geleverd aan IAI Corporation. Dit bedrijf gebruikt Anybus embedded technologie om hun robot en motion controllers aan te sluiten op verschillende industriële netwerken in fabrieken over de hele wereld.

De embedded producten van Anybus bieden meervoudige netwerkconnectiviteit op alle belangrijke veldbus- en industriële Ethernet-netwerken en zijn leverbaar in Chip, Brick en Module formaten om te kunnen voldoen aan de verschillende integratiebehoeften van klanten. Het belangrijkste product dat momenteel door IAI wordt gebruikt is de Anybus CompactCom uitwisselbare communicatiemodule.

Langdurige samenwerking

HMS werkt al bijna 20 jaar met succes samen met IAI en IAI heeft over die periode verschillende generaties embedded Anybus producten toegepast.

“Toen we 18 jaar geleden begonnen met het toepassen van Anybus producten, was ik degene die de applicatiesoftware ontwikkelde. Ik herinner me dat HMS tijdens het ontwikkelingsproces snel en vriendelijk onze vele vragen beantwoordde. Eén van de grootste voordelen bij het gebruik van HMS producten is de uitstekende service en ondersteuning die HMS biedt dankzij hun Japanse activiteiten. Daarmee onderscheidt HMS zich. We blijven Anybus modules gebruiken en de ondersteuning die HMS ons biedt blijft onveranderd”, aldus Mr. Tsukuda, Software Development Manager bij IAI Corporation.=

“We zijn erg enthousiast dat we nu het 7 miljoenste Anybus-product aan IAI hebben geleverd”, vertelt Bartek Stelmasiak Candell, General Manager Market Unit Asia, HMS Networks. “Het Anybus embedded concept ondersteunt alle belangrijke veldbussen en industriële Ethernet netwerken die IAI nodig heeft voor hun robot en motion controllers en stelt hen in staat om verbinding te maken met de verschillende besturingssystemen die door hun klanten worden gebruikt binnen de automatisering.”

Over Anybus

De eerste Anybus module werd in 1994 ontwikkeld. Het aantal veldbussen nam snel toe en het Anybus embedded concept maakte het apparatenbouwers mogelijk om op een eenvoudige manier verbinding te maken met elk industrieel netwerk. In het laatste decennium heeft de evolutie van industriële netwerken zich voortgezet en zijn er veel hoog presterende industriële Ethernet protocollen geïntroduceerd. Met volledige veldbus- en industriële Ethernet connectiviteit, IT-functies en oplossingen voor functionele veiligheid en beveiliging, heeft de Anybus technologie altijd vooropgelopen, inmiddels ook op het gebied van draadloze technologieën. Momenteel worden er zeven miljoen Anybus-producten toegepast in het veld. De multi-netwerkconnectiviteit die het Anybus concept biedt, vormt hierbij nog steeds het belangrijkste voordeel voor de gebruiker.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This