Nick Pelckmans versterkt het verkoopteam van Lancom voor de Benelux en Franstalige regio’s

11 december 2019

De Duitse netwerkleverancier LANCOM Systems breidt zijn internationale verkoopteam verder uit. Met Nick Pelckmans heeft LANCOM een ervaren netwerk-expert als Presales Engineer aangenomen.

In zijn functie is Nick Pelckmans verantwoordelijk voor de technische verkoopondersteuning van LANCOM-netwerkoplossingen voor WAN, LAN, WLAN en security in de Benelux. Dankzij zijn talenkennis is de 47-jarige ook het technische aanspreekpunt voor klanten en partners in de Franstalige markten. Naast Frankrijk zijn dit vooral West-Zwitserland en Noord-Afrika. Hij maakt deel uit van het team van Michael Grundl, Vice President Sales International.
 
Nick Pelckmans heeft meer dan 20 jaar ervaring in de netwerkbranche. Voor internationale bedrijven zoals Motorola en Huawei was hij verantwoordelijk voor het technisch advies bij het ontwerpen van netwerken. Andere professionele functies brachten hem naar het distributiekanaal, waar hij bijvoorbeeld bij Westcon Security verantwoordelijk was voor de technische verkoop aan verschillende netwerkproviders. Onlangs was Nick Pelckmans nog Presales Manager bij Ekinops, een Franse fabrikant van telecommunicatie-oplossingen.
 
“De aanstelling van Nick Pelckmans bevestigt onze betrokkenheid met de Benelux-landen en onze Franstalige klanten en partners”, zegt Michael Grundl, Vice President Sales International bij LANCOM Systems. “De uitbreiding van onze lokale teams en het directe contact met het kanaal en klanten vormen de basis van onze internationale strategie.”
 
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This