Sterke prestaties uit pc-aanbod, storage en VMware boosten kwartaalcijfers van Dell Technologies

29 november 2019

Dell Technologies heeft zijn financiële resultaten aangekondigd voor het derde kwartaal van zijn boekjaar 2020. De omzet bedroeg 22,8 miljard dollar, een stijging met 2 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Dell Technologies boekte in het afgelopen kwartaal een bedrijfsresultaat van 836 miljoen dollar en een non-GAAP resultaat van 2,4 miljard dollar. De cashflow uit operationele activiteiten bedroeg 1,8 miljard dollar. De verwaterde winst per aandeel was 0,66 dollar en de non-GAAP verwaterde winst per aandeel 1,75 dollar.

De sterke cijfers zijn deels te danken aan de omzetgroei van 7% uit storage en van 5% uit de Client Solutions Group. De omzet uit VMware steeg zelfs met 11%.

Jeff Clarke, Vice Chairman bij Dell Technologies: “Dell Technologies blijft innoveren en oplossingen integreren in ons hele portfolio om voor onze klanten de technologische infrastructuur van de toekomst te bouwen. Dankzij ons sterk gedifferentieerde aanbod kunnen we blijven scoren in een consoliderende sector, terwijl we ook op lange termijn waarde creëren voor alle stakeholders.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This