Insight krijgt de status van Microsoft Azure Expert Managed Service Provider

13 november 2019

Insight kondigt aan de status van Microsoft Azure Expert Managed Services Provider (MSP) te hebben ontvangen. Deze status zal Insight, met inbegrip van Insight Belgium & Luxemburg, helpen om zijn reële expertiseniveau te handhaven in het beoordelen, migreren, bouwen, implementeren, optimaliseren en beheren van zakelijke oplossingen op Azure.De Azure Expert MSP-erkenning valideert de capaciteiten van Insight om elk domein van geïntegreerde moderne cloud-oplossingen te organiseren, met name als een super solution integrator met de expertise, tools en automatisering om snelheid, schaalbaarheid en kostenbesparingen te bereiken voor elk IT-transformatiedoel.

De meer dan 1.000 Azure-ingenieurs, ontwikkelaars en technische consultants van Insight, alsook 1.500 serviceprofessionals hebben samen meer dan 3.000 technische certificeringen. Ze bieden inzichten en ontwerpen, implementeren en beheren Azure-aangedreven innovatieoplossingen voor een betere klantbetrokkenheid, flexibel werken, productverbeteringen en optimalisatie van operationele werkzaamheden.

“De cloud is een opstap naar de meest geavanceerde technologie. Microsoft Azure vertegenwoordigt de flexibiliteit en schaal waar organisaties naar zoeken om hun workloads slimmer te maken en hun bedrijven te ontwikkelen met oog voor de toekomst,” zei Ken Lamneck, president en CEO van Insight. “Wij geloven dat we een unieke positie hebben afgedwongen als een drijvende kracht voor verandering voor alle aspecten van moderne IT-transformatie. Het bereiken van Azure Expert MSP-status betekent dat klanten er zeker van kunnen zijn dat ze samenwerken met een partner die Microsoft beschouwt als een van zijn meest capabele leveranciers van oplossingen wereldwijd.”

Deelname aan het Azure Expert MSP-programma wordt toegekend aan partners die voldoen aan een aantal vereisten, waaronder geverifieerde levering en technische expertise, evenals voltooiing van een succesvolle onafhankelijke audit van de beheerde diensten, apparatuur, processen en technologieën.  Aanbieders moeten Microsoft Gold Cloud Platform-competenties hebben, end-to-end beheerde ondersteuning bieden voor Azure en meerdere klantreferenties kunnen leveren voor Azure Managed Services-projecten voor de afgelopen 12 maanden.

Insight heeft 14 Microsoft Gold- en Silver-competenties in de ontwikkeling van applicaties, cloud- en datacentermanagement en optimalisatie van de mobiliteit van medewerkers. Azure speelt een belangrijke rol in elk van de vier oplossingsgebieden van Insight: Digitale innovatie, Cloud + Datacenter Transformatie, Connected Workforce en Supply Chain Optimalisatie

“De end-to-end benadering van Insight voor transformatie naar de cloud stelt bedrijven in staat het maximale uit hun investeringen in mensen, processen en technologie te halen,” zegt Gavriella Schuster, corporate vice president, One Commercial Partner, Microsoft Corp. “Insight’s kennis, omvang van de diensten en herhaalbare, geautomatiseerde implementatie van Azure voldoet aan de hoge normen die we van Azure Expert MSP’s verwachten.”

Meer informatie over de Azure-expertise van Insight vindt u op www.be.insight.com.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This