Gentse IoT scale-up Waylay kondigt partnership met ARM aan

9 oktober 2019

Waylay kondigt een partnerschap aan met Arm om het Waylay IoT-automatisatieplatform te integreren met het Arm Pelion IoT-platform.

De combinatie van het Pelion IoT-platform en het Waylay IoT-automatiseringsplatform laat bedrijven toe om de innovatiesnelheid te verhogen, de operationele kosten te drukken en uiteindelijk een beter rendement op hun IoT-investeringen te behalen.

“Door onze samenwerking met Waylay bieden we onze klanten toegang tot een krachtig en gemakkelijk te gebruiken automatiserings kader voor gegevensverwerking, beheer van automatisatie-regels, workflow-orkestratie en integratie met derden.” zei Chris Porthouse, vice president product en operations, IoT Services Group, Arm.

“Wij geloven dat bedrijven die klaar zijn om hun IoT-projecten te starten en uit te bouwen, zeer geïnteresseerd zullen zijn in wat Arm en Waylay samen te bieden hebben, omdat het hen in staat stelt een complete set uitdagingen op te lossen en daarmee de doorlooptijd om echt toegevoegde waarde te creëren te versnellen in vergelijking met alternatieven op de markt.”, aldus Piet Vandaele, CEO en medeoprichter van Waylay.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This