Vertiv focust meer op Benelux en Nordics met benoeming van Daniel Breum als nieuwe sales director

25 september 2019

Vertiv heeft de Deen Daniel Breum (35) aangesteld als nieuwe sales director voor de Benelux en Nordics. Breum heeft ruime ervaring in de energie-, toeleverings- en technologiesector. In deze sectoren richtte hij zich voornamelijk op de komst van 5G, de aanhoudende toename van datacenters en de groeiende focus op duurzaamheid.

Breum: “Ik ben erg enthousiast over deze kans: werken voor een grote speler in een groeiende sector, die elk kwartaal meer potentieel laat zien. Vertiv – en de datacenterbranche in het algemeen – staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk waarin het leveren van effectieve en duurzame oplossingen essentieel is. Vanuit salesoogpunt is het een droombaan om zo’n belangrijk onderdeel te zijn van de vierde industriële revolutie.”

Breum ziet een overeenkomst in gedrag en mindset tussen de klanten en markten die Vertiv bedient en de markten waarin hij voorheen werkte.

“Hoewel ik van buiten de datacenterbranche kom, zie ik wel parallellen – ik krijg nu zelfs dezelfde klanten als waar ik voorheen mee samenwerkte. Steeds meer bedrijven kiezen bijvoorbeeld voor elektriciteit van windmolens om hun datacenters en koelfaciliteiten zo groen en duurzaam mogelijk te laten draaien. Ik weet wat hier allemaal bij komt kijken en kan me dus goed inleven in de behoeften van klanten in deze markt.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This