Dell Technologies presenteert nieuwe servers en oplossingen voor datacenters

19 september 2019

Dell Technologies introduceert een portfolio met nieuwe Dell EMC PowerEdge-servers, nieuwe Ready Solutions voor High-Performance Computing (HPC) en vereenvoudigde management-integraties met vooraanstaande software- en public cloud providers. Dit nieuwe portfolio is ontworpen met het oog op de hoge eisen van het moderne datacenter.

Dell EMC PowerEdge R7515

Vijf nieuwe PowerEdge-servers zijn geheel opnieuw ontworpen en komen tegemoet aan de hoge en complexe eisen van traditionele, emerging en multi-cloud workloads. De nieuwe servers maken gebruik van het volledige potentieel van de tweede generatie AMD EPYC-processors waardoor klanten profiteren van betere prestaties en een eenvoudiger te beheren en te beveiligen platform.

Het volledige, Engelstalige persbericht over de nieuwe PowerEdge-servers is hier te vinden.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This