Colt breidt uit met rechtstreekse verbinding met Google Cloud Platform

16 september 2019

Colt Technology Services biedt bedrijven nu wereldwijde rechtstreekse, on demand connectiviteit met Google Cloud. Met de Dedicated Cloud Access (DCA)-oplossing van Colt, die door het Colt IQ Network wordt ondersteund, kunnen organisaties hun bedrijfspanden en datacenters verbinden met hun instances in Google Cloud. Daarbij profiteren ze van dedicated bandbreedte en lage, voorspelbare latency.In combinatie met de On Demand-diensten van Colt, die in mei in nieuwe regio’s werden uitgerold, kunnen bedrijven volledige grip op hun netwerk krijgen en via partner interconnect real-time verbindingen met Google Cloud maken. Zij kunnen de netwerkservices van On Demand beheren via een functierijk selfserviceportal en de bandbreedte in vrijwel real time opvoeren of reduceren. Bedrijven kunnen daarmee legacy processen voor de levering van netwerkservices en de lange doorlooptijden die daarmee gepaard gaan omzeilen.

Het Colt IQ Network omvat een voor 100 Gbps geoptimaliseerd netwerk, volledig in eigendom van Colt, dat meer dan 900 datacenters en 27.500 gebouwen in alle delen van de wereld verbindt.

Peter Coppens, Vice President Product Portfolio bij Colt: “Het ondersteunen van organisaties tijdens hun overstap naar de cloud was de afgelopen jaren een belangrijke prioriteit voor Colt. Dankzij deze uitbreiding van ons dienstenaanbod kunnen organisaties niet alleen rechtstreeks een verbinding maken met Google Cloud, maar ook in real-time connectiviteit afnemen. Hiermee kan Colt hun digitale transformatie op meetbare wijze bevorderen.”

“Door in samenwerking met Google Cloud rechtstreekse, on demand connectiviteit met de cloud-omgeving te bieden, kunnen we klanten een netwerkervaring bieden die zich kenmerkt door optimale kostenbesparingen en hoge doorvoercapaciteit. Ons netwerk fungeert als backbone voor deze verbindingen. Daarmee blijft Colt een strategische partner die bedrijven vooruit helpt.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This