Synology onthult nieuwe producten voor zakelijke ondersteuning databeheer

21 augustus 2019

Synology introduceert de nieuwe producten FS6400, SA3400 en DS620slim. De modellen bouwen voort op bestaande producten en zijn onderdeel van de naamswijziging van de productserie, waardoor beter onderscheid kan worden gemaakt tussen hoogwaardige rackmount-servers.

“Synology vernieuwt het productportfolio voor hoogwaardige modellen om meer opties te bieden die maatwerk leveren voor uiteenlopende werkbelastingen binnen bedrijven”, vertelt productmanager Jason Fan van Synology Inc. “Prestaties en capaciteit zijn twee centrale knelpunten als het gaat om databeheer bij bedrijven. We ontwikkelden daarom de FS- en SA-serie, waarmee we inspelen op de huidige zorgen binnen IT-beheer. Daarnaast maken we hiermee databeheer flexibeler en efficiënter dan ooit. Zo worden opslagsilo’s geëlimineerd en zijn bedrijven in staat het volledige potentieel van hun data te realiseren.”

FS6400

De FS6400 is uitgerust met twee Intel® Xeon® Silver 8-core-processoren met meer dan 240.000 willekeurige IOPS-schrijfbewerkingen in iSCSI 4K, waardoor het device hoogwaardige prestaties en betere wendbaarheid voor bedrijven biedt. De nieuwe FS6400 met volledige flashopslag is ideaal voor gevirtualiseerde omgevingen en containers, databases en webtoepassingen, en vormt een architectuur waarin data centraal staan en snellere opslag mogelijk is.

Specificaties

 • Schaalbaarheid: Maximaal 48 schijven met twee RX1217sas-systemen of 72 schijven met twee RX2417sas-systemen;
 • Geheugen: 32GB DDR4 ECC-RDIMM – Uit te breiden tot 512GB;
 • Ingebouwde 10 GbE: 2 x 10GbE- en 2 x 1GbE-ethernetpoorten met ondersteuning van fail-over en Link Aggregation;
 • PCIe-uitbreiding: 2 x PCIe 3.0-sleuven voor extra netwerkaansluitingskaarten;
 • Prestaties: Meer dan 240.000 willekeurige IOPS-schrijfbewerkingen in 4K, iSCSI

SA3400

De SA3400 is het eerste model in de SA-serie en dient als opvolger van de RS18017xs+. De processor van het device heeft een upgrade gekregen (van 6 naar 8 cores) en biedt een prestatieverbetering van 50% op het gebied van willekeurige IOPS-leesbewerkingen in 4K. De SA3400 is voorzien van een 8-core 2,1 GHz processor en een 16GB ECC RDIMM-geheugen en kan tot 1.536TB worden uitgebreid zonder noemenswaardige prestatievermindering. Het model biedt daarmee meer dan 1 petabyte onbewerkte capaciteit en is ideaal voor nabewerking van video’s en grootschalige surveillance-implementaties.

Specificaties

 • Schaalbaarheid: Maximaal 180 schijven met 7 x RX2417sas-systemen of 96 schijven met 7 x RX1217sas-systemen;
 • Geheugen: 16GB DDR4 ECC-RDIMM – Uit te breiden tot 128GB;
 • Ingebouwde 10GbE: 2 x 10GbE- en 4 x 1GbE-ethernetpoorten met ondersteuning van fail-over en Link Aggregation;
 • PCIe-uitbreiding: 2 x PCIe-sleuven voor extra netwerkaansluitingskaarten;
 • Prestaties: Gelijktijdige doorvoer van meer dan 5.520 MB/sec. en 304.277 willekeurige IOPS-bewerkingen

DS620slim

De DS620slim is voorzien van een Intel® Celeron® J3355 2-core-processor en 2 GB DDR3L-geheugen met uitbreidingsmogelijkheden tot 6GB en is daardoor een modern ogende NAS met 6 sleuven die alle bekende mogelijkheden van Synology biedt. De DS620slim is de ideale keus voor moderne gezinnen en studio’s die op zoek zijn naar een uitstekende streamingervaring. Het systeem biedt 4K-videotranscodering en past perfect binnen bestaande interieurs.

Specificaties

 • Compact ontwerp: ‘Mini’-design van 121 x 151 x 175 mm en daardoor flexibel genoeg om overal neer te zetten;
 • Uitstekende versleuteling: Meer dan 226 MB/sec. en 198 MB/sec. aan achtereenvolgende lees- en schrijfbewerkingen;
 • RAID-flexibiliteit: Flexibele keuze uit tal van RAID-configuraties voor een maximale onbewerkte capaciteit van 30TB of betere gegevensbescherming met RAID 5/6/10;
 • Ondersteuning van SSD-cache: Verbeter de opslagprestaties nog verder met lees-/schrijfcache op basis van SSD’s en houd genoeg sleuven over voor gegevensopslag
 • Netwerk: Dual 1GbE LAN-poorten met storingsbeheer voor netwerken en Link Aggregation
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This