Security Academy en DNV GL bundelen kennis

26 juli 2019

De Security Academy en DNV GL hebben een overeenkomst getekend waardoor de kennis van beide organisaties kan worden samengebracht. DNV GL beschikt over de expertise als het gaat om het auditeren, terwijl de Security Academy als opleider actief is op het gebied van kennisoverdracht met betrekking tot informatiebeveiliging.

Door de samenwerking zullen organisaties vanaf nu nog beter in staat zijn om ISO 27001 te implementeren, waardoor ze beter voorbereid zijn op de audit. DNV GL biedt een vijfdaagse cursus aan voor de rol van de Lead Auditor. De Security Academy heeft een driedaagse cursus voor de (lead) Implementer: Certified Implementer of ISO 27001:2017.

“Wij zijn heel blij met deze samenwerking omdat we dekennis en expertise van DNV GL kunnen combineren met onze ervaring als opleider in dit vakgebied”, aldus Rick Strijbos, directeur van de Security Academy. Ook klanten van DNV GL kunnen zich met deze cursus nog beter voorbereiden op hun audit. De Security Academy kan dankzij deze samenwerking haar cursisten ook de auditkant ten aanzien van een ISO 27001 implementatie bieden.

Kees Morsman, Regional Sales Manager Central Europe bij DNV GL: “Wij hebben alle vertrouwen dat dit het begin is van een succesvolle en inspirerende samenwerking waaruit waardevolle producten en diensten voortkomen ten behoeve van onze klanten.”

De organisaties vullen elkaar aan waardoor er nu trainingen aangeboden kunnen worden aan cursisten op elk niveau en voor verschillende rollen ten aanzien van de informatiebeveiliging.“Door onze samenwerking met de Security Academy zijn wij beter in staat onze klantenproducten te bieden op het gebied van cyber en informatiebeveiliging”, zegt Jacques van Unnik, Business Development Manager Training bij DNV GL.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This