IGEL benoemt Casey Cheyne tot Vice President Cloud Partnerships

24 juli 2019

IGEL, een leverancier van digitale werkplekoplossingen, benoemt Casey Cheyne tot Vice President Cloud Partnerships. In deze nieuwe rol is Cheyne verantwoordelijk voor de strategische allianties die de Duitse technologieleverancier aangaat met partners in het clouddomein. Dat zijn bedrijven zoals Microsoft, Amazon en Google.

Casey Cheyne is Vice President Cloud Partnerships van IGEL

Cheyne komt bij Google vandaan waar hij actief was op het vlak van business development rondom Google Cloud. Voordat hij in dienst kwam bij Google, werkte Cheyne in verschillende commerciële functies voor onder andere Teradici, Microsoft, Rising River, SalesForce, Asera en Oracle.

De nieuwe IGEL Vice-President is afgestudeerd op bedrijfsadministratie aan de universiteit van Washington en heeft zijn bachelor gehaald in economie bij de universiteit van Michigan.

“Casey heeft een geweldige staat van dienst in de samenwerking met veel vooraanstaande cloudplatform providers. Daarbij heeft hij een brede ervaring in Virtuele Desktop Infrastructuur (VDI) en cloudwerkplekomgevingen. Deze ervaring sluit perfect aan op onze ambities om een leidende rol te spelen in de nieuwe digitale werkplekomgeving. Het IGEL OS is een besturingssysteem dat een veilige en stabiele poort is naar een cloudomgeving voor toegang tot een keur aan werkplekapplicaties, besturingsystemen en data”, vertelt Jed Ayres, CEO van IGEL in Noord-Amerika en wereldwijd verantwoordelijk voor het marketingbeleid.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This