Riverbed formeert nieuwe Aternity-divisie om groeimogelijkheden in Digital Experience Management te benutten

17 juli 2019

Riverbed  formeert een nieuwe Aternity-divisie om de groeimogelijkheden in Digital Experience Management (DEM) te benutten. Het DEM-portfolio van Riverbed omvat End User Experience Monitoring- (EUEM) en Application Performance Management-oplossingen (APM).

Aternity biedt een set van mogelijkheden voor inzicht op transactieniveau in alle aspecten van de eindgebruikerservaring – van eindgebruikersdevice tot aan de applicatiecode. Zo is de gebruikerservaring van traditionele, SaaS-, mobiele en cloudapplicaties te verbeteren.

Riverbed blijft zich tegelijkertijd richten op zijn Digital Networking-activiteiten die onlangs een sterk momentum ervoeren na belangrijke vernieuwingen binnen het productportfolio, waaronder:

  • Het SD-WAN-portfolio, dat inspeelt op de eisen van middelgrote organisaties en op te schalen is om te voldoen aan de eisen van grote ondernemingen;
  • Applicatie-acceleratie voor nieuwe consumptiemodellen als SaaS-, cloud- en mobiele workloads. Riverbed lanceerde onlangs Riverbed SaaS-accelerator, dat zorgt voor tien keer betere prestaties voor bekende SaaS-applicaties als Microsoft Office 365, Salesforce, ServiceNow en Box. Riverbed introduceerde ook nieuwe cloudoplossingen die organisaties besparingen kunnen opleveren op hun kosten voor cloud-uitgaand verkeer;
  • Network Performance Management (NPM) biedt end-to-end network performance monitoring en schaalbare analyses van de netwerkinfrastructuur.

Organisaties investeren momenteel veel in hun digitale transformatie. Wereldwijd besteden zij volgens IDC de komende jaren zo’n zes biljoen dollar aan digitale initiatieven. Ze missen echter de mogelijkheid om de digitale ervaring echt te meten. En veel organisaties hebben niet de strategische IT-infrastructuur die nodig is om de digitale investeringen te ondersteunen. Voor het monitoren en beheren van de digitale ervaring binnen grootschalige transformatie-initiatieven staan EUEM- en APM-oplossingen hoog op de agenda van CIO’s, Chief Digital Officers (CDO’s), line of business-managers en DevOps-teams. Daarnaast zijn deze oplossingen nodig om de netwerkinfrastructuur goed te monitoren om een maximale digitale prestatie te leveren.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This