Verizon wil met netwerkoptimalisatie gegevensoverdracht van rich media verbeteren

16 juli 2019

Verizon Business Group introduceert Virtual Network Services (VNS) – Wide Area Network (WAN) Optimization with ONEx. Hiermee kunnen  bedrijven op ieder gewenst moment grote bestanden versturen naar elk apparaat, inclusief mobiele apparaten.

WAN-versneller

De ONEx WAN-oplossing gebruikt een gepatenteerd algoritme van Hitachi om als WAN-versneller te dienen. Op deze manier wordt geprofiteerd van onbenutte bandbreedte om de gegevensmobiliteit over het wereldwijde netwerk van een onderneming te verbeteren.

VNS – WAN Optimization with ONEx kan worden geïntegreerd in bestaande netwerken zonder dure en tijdrovende netwerkkalibraties, stelt het bedrijf. De vereiste bandbreedte wordt ook in realtime berekend, zodat gebruikers de netwerkbronnen beter kunnen gebruiken en de kosten beter kunnen beheren.

 

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This