Dynabook lanceert Vision DE Suite 3.0

25 juni 2019

Dynabook Europe (het voormalige Toshiba Client Solutions Europe), heeft de beschikbaarheid van Vision DE Suite 3.0aangekondigd. In deze software engine zijn nieuwe Task Flow-toepassingen opgenomen, waaronder hands-free task flow, het creëren en toewijzen van task flows  en rapporteren over task flows. Al deze toepassingen zijn ontworpen om de efficiëntie, kwaliteit en flexibiliteit voor enterpriseklanten te vergroten. De nieuwe mogelijkheden maken van de dynaEdge DE-100 en AR100 Viewer Smart Glasses de beste keuze wanneer het gaat om een Windows-based, enterprise-grade Assisted Reality-oplossin

Vision DE Suite 3.0 is een software engine, speciaal ontworpen om de functionaliteit van dynabook’s AR smart glasses-oplossing te vergroten. De nieuwe toepassingen zijn  geschikt voor werkzaamheden waarbij de handen vrij moeten zijn en gewerkt wordt met stap-voor-stap-instructies. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsprocessen, gestandaardiseerde productieprocessen en trainingen.

Mobiele mini PC

Vision DE Suite draait op de dynaEdge DE-100 mobiele mini PC, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kracht en prestaties van Windows 10 Pro zodat de oplossing optimaal functioneert en de veiligheid van het IT-netwerk behouden blijft.

Voordelen van de nieuwe Task Flow-toepassingen zijn onder andere:

  • Hands-free task flow – Bij gebruik van een Taskflow via de dynaEdge en AR100 HMD (Head Mounted Device), krijgt de werknemer precieze instructies en kan dus veilig met beide handen werken, zonder dat er een computerscherm of uitgeprinte gebruiksaanwijzing nodig is. Stembesturing is eveneens mogelijk, zodat de werknemer door een Taskflow kan navigeren zonder dat hij zijn handen los hoeft te laten van het werk.
  • Task flows creëren– Een Taskflow kan eenvoudig worden gecreëerd als een stap-voor-stap-instructie in een webbrowser met behulp van drag-and-drop. Audio, video, fotomateriaal en pdf’s kunnen op die manier eenvoudig toegevoegd worden aan de task flow, zodat de instructies en het trainingsmateriaal gedetailleerder worden. Omdat de Taskflow voorschrijft hoe een specifieke stap uitgevoerd dient te worden, wordt de kans op fouten verkleind.
  • Task flows toewijzen – Een Taskflow kan worden toegewezen aan individuele werknemers of groepen. Omdat Taskflows direct met werknemers gedeeld worden via de AR100, wordt er meer efficiëntie behaald doordat instructies op het juiste moment worden gedeeld. Bovendien is het mogelijk om instructies meerdere malen af te spelen of voor onbepaalde tijd beschikbaar te stellen. Mocht een werknemer extra ondersteuning nodig hebben tijdens het uitvoeren van een taak met behulp van Taskflow, dan is het met Vision DE Suite ook mogelijk om een expert op een andere locatie in te schakelen. Op die manier worden problemen zo snel mogelijk opgelost en dit verkleint de kans op fouten.
  • Task flow rapportage – Iedere stap van een Taskflow wordt gelogd en kan gerapporteerd worden, zodat kwaliteitsstandaarden behaald worden of de audit van een proces kan worden uitgevoerd.

AR-oplossing

“We blijven belangrijke functionaliteiten toevoegen aan onze Vision DE Suite om een complete AR-oplossing te kunnen bieden die de efficiëntie vergroot van organisaties met eerstelijnsmedewerkers en personeel op locatie,” zegt Damian Jaume, President van Dynabook Europe GmbH. “De toevoeging van Task Flow-mogelijkheden laat zien dat wij ernaar streven te voorzien in de behoeftes van onze klanten als het gaat om zakelijke wearables.”

Smart Glasses

Vision DE Suite 3.0 bouwt verder op de bestaande mogelijkheden van de dynaEdge AR Smart Glasses, waaronder: Live Video Collaboration, Photo Capture, Video Capture, PDF, Photo and Video Viewer, Real-Time File Synchronisation, Remote Management Console, Flexible Navigation/Control, Voice Commands en Real-Time Alerts. Dynabook zal ook een versie van Vision DE Suite 3.0 aanbieden zonder de Task Flow-mogelijkheden.

De dynaEdge DE-100 met AR100 Viewer smart glasses is de eerste volledige draagbare AR-oplossing die de kracht van een Windows 10 Pro PC combineert met de prestatiegerichtheid van industrial-grade smart glasses. Dynabook ontwikkelt de dynaEdge AR Smart Glasses-oplossingen om tegemoet te komen aan de prestatie-eisen van de enterprise-werkplek . De AR-oplossingen omvatten de dynaEdge DE-100 Mobile Mini PC, de dynaEdge AR100 Viewer HMD en een aanbod van accessoires, waaronder verschillende opbergmogelijkheden, een draagtas, een reserve-oplader voor de batterij en kit-combinaties.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This