Cheops stelt Geert Degezelle aan als CEO

30 maart 2019

IT-specialist Cheops maakt vandaag bekend dat Geert Degezelle vanaf 1 april de functie van CEO opneemt. Filip Goos blijft Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Filip Goos: “We heten Geert van harte welkom bij het team. Hij brengt niet alleen een schat aan sectorervaring mee, maar heeft ook een mooi trackrecord uitgebouwd in gelijkaardige functies. Geert is bij uitstek de geschikte persoon om als CEO de verdere groei en ontwikkeling van Cheops in goede banen te leiden. Hij kan hierbij voortbouwen op een succesvol businessmodel en de hechte klantenrelaties die aan de basis liggen van onze sterke marktpositie.”

Geert Degezelle: “Ik ken Cheops al jaren als een snelgroeiende speler in de markt van IT & Business Technology Services. Ik ben heel blij aan boord te komen bij een vooruitstrevend bedrijf met een krachtige visie en een sterke ambitie. Cheops heeft voldoende schaalgrootte om te investeren in het uitbouwen van diepgaande expertise, kennis en concrete oplossingen. Tegelijk blijft de organisatie heel benaderbaar – met de toegevoegde waarde naar de klanten als uitgangspunt. Dat is duidelijk een succesformule in de Belgische markt, aan dat recept zullen we blijven vasthouden.”

Filip Goos zal zich in zijn functie van Voorzitter van de Raad van Bestuur toeleggen op de strategie, evenals de strategische initiatieven en de strategische partnerships van Cheops.

Filip Goos: “Cheops is al vijftien jaar lang een verhaal van ondernemerschap, groei en professionalisering, zonder dat we ooit hebben toegegeven op klantgerichtheid. Vanuit de raad van bestuur zal ik mij nu volledig kunnen toeleggen op het verfijnen en bewaken van de langetermijnvisie. Ik kijk er werkelijk naar uit om samen met Geert en het ganse team de volgende stappen te zetten.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This