Exact kondigt finalisten aan voor Cloud Award 2019

27 februari 2019

Exact, de ontwikkelaar van boekhoudsoftware, kondigt de zes finalisten aan van de Exact Cloud Award 2019. Met die onderscheiding geeft Exact een podium aan accountants die een voortrekkersrol vervullen in de sector. Dit jaar dingen Beirens & Wellens, Titeca Accountancy, Aternio, Vandelanotte, Helsen & partners, en Transfuse mee naar de Exact Cloud Award. “Zo zetten we met Exact bedrijven in de bloemetjes die erin slagen hun klanten te overtuigen om de stap naar het digitale te zetten, en ook zelf innovatie omarmen.”De Exact Cloud Award is ondertussen al aan zijn vierde editie toe. In totaal waren er dit jaar een 50-tal inschrijvingen. Accountants konden zichzelf tot eind januari aanmelden als kandidaat, maar werden evengoed naar voor gedragen door hun klanten. Een vierkoppige jury selecteerde uit al deze nominaties de zes kantoren die volgens hen een digitale voortrekkersrol vervullen in de sector.

De jury bestaat dit jaar uit Luc Royackers (Agentschap Innoveren & Ondernemen), Eddy Valee (De Factuurwinkel), Sven Cornelis (Acco Accountants en winnaar van de Cloud Award 2018) en Sigrid Jansegers, Sales Director Belgium bij Exact.

“Wij zijn onder de indruk van het grote aandeel klanten waarmee de zes finalisten digitaal samenwerken”, verduidelijkt juryvoorzitter Sigrid Jansegers van Exact. “De toekomst is aan kantoren die hun invoer- en controlewerk automatiseren en online samenwerken met hun klanten. De tijdswinst die ze zo boeken, kunnen ze gebruiken om hun klanten op maat gemaakt bedrijfsadvies te geven, een win-win-verhaal. Met de Exact Cloud Award zetten we daarom die bedrijven in de bloemetjes die innovatie omarmen.”

Drie awards

In totaal reikt Exact drie awards uit: de Exact Cloud Award Accountant van het Jaar, een award voor meest innovatieve accountancykantoor, en een award voor het kantoor dat uitblinkt in digitale samenwerking met zijn klanten. Exact zal de awards uitreiken op Exact Live 2019 in mei. Het is nu aan de zes finalisten om hun dossier verder uit te bouwen en de vakjury te overtuigen van de kracht van hun innovatieve verwezenlijkingen en ambities.

Meer informatie over de Exact Cloud Award vind je hier

Peter Witsenburg

Peter Witsenburg

Information Security Implementation Lead Manager/Auditor & Data Protection Trainer in how to become GDPR compliant

Pin It on Pinterest

Share This