Rydoo breidt internationale voetafdruk uit en opent vestigingen in Manilla en Lissabon

15 november 2018

Het Mechelse Rydoo, het reis- en onkostenbeheerplatform, heeft vandaag de opening aangekondigd van twee nieuwe kantoren in Manilla en Lissabon. Het Mechelse Rydoo (ex-Xpenditure) is reeds actief in 63 markten en bedient meer dan 6500 klanten. Het bedrijf zet zijn expansie in de Aziatische markt voort en versterkt zijn positie in Europa. 

“Het reis- en onkostenbeheer neemt een hoge vlucht (de prognoses gaan uit van een verdere stijging van 7,1% van de uitgaven in 2018 tot US$ 1,7 biljoen in 2022*). De markt is op zoek naar een wereldwijde oplossing die medewerkers overal ter wereld gemakkelijk kunnen toepassen”, legt Wim Derkinderen, CCO bij Rydoo, uit.

Uitbreiden

Het Belgische Rydoo, dat al hoofdkantoren heeft in Mechelen, Parijs en Warschau, heeft al verschillende stappen gezet om zijn expertise op het gebied van kosten en zakenreizen naar de APAC-regio te brengen. Om zijn positie in deze markt te versterken, opent het bedrijf een hub in Manilla met een tweeledig doel: zijn bestaande internationale klanten in de regio beter bedienen en de lokale groeiende vraag naar een reis- en onkostenbeheeroplossing ondersteunen. Met meer dan 6.500 zakelijke klanten heeft het bedrijf een lokaal bewezen staat van dienst met verschillende referenties in de regio.

Nieuwe medewerkers

Lissabon is stilaan aan het uitgroeien tot een centrum voor technologische startups en getalenteerde werknemers met ondernemersmentaliteit. Om het internationale succes van Rydoo verder te ondersteunen, zal de Portugese hoofdstad de 4de Europese hub van Rydoo (na Mechelen, Parijs en Warschau) huisvesten. Het doel van de corp-up is om tegen januari 2019 20 nieuwe medewerkers in dienst te hebben. Er is een divers aanbod aan vacatures beschikbaar, waaronder de functies van Sales Development Representative en Customer Success Manager. Rydoo is op zoek naar meertalige talenten met ervaring in verschillende domeinen.

“Sinds de lancering van Rydoo 5 maanden geleden hebben we een versnelde groei doorgemaakt. De tijd is rijp voor ons om onze aanwezigheid in Azië-Pacific uit te breiden en nieuwe hubs te openen. Manilla en Lissabon zijn geweldige plekken op het gebied van innovatie en talenten”, legt CCO Wim Derkinderen uit.

“Onze ambitie is dat Rydoo één van de internationale toonaangevende spelers wordt op de markt voor reis- en uitgavenbeheer”, stelt Didier Dumont, CEO van Sodexo Mobility and Expense. “Rydoo, een corp-up van Sodexo, ondersteunt de prestaties van organisaties door bedrijven en medewerkers in staat te stellen tijdrovende administratieve taken aan te pakken en zich te concentreren op wat echt belangrijk is.”

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This