Vertiv stelt Joachim Fischer aan als EMEA sales director distributie

23 oktober 2018

Vertiv stelt Joachim Fischer aan als sales director distributie voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De aanstelling van Joachim is onderdeel van een bredere strategie.

Vanuit München zal Fischer leidinggeven aan het opzetten van een verbeterd productportfolio dat speciaal is ontworpen voor distributie. Ook zal hij helpen bij het creëren van een concurrerend handelsbeleid en een aantal marketinginitiatieven en -programma’s om resellers te ondersteunen. Daarnaast draagt zijn rol bij aan de ondersteuning van nieuwe productontwikkelingen voor dit segment, alsook de marktintroductie van edge computing-oplossingen.

Fischer brengt ervaring op het gebied van distributie met zich mee vanuit zijn vorige positie als algemeen salesmanager voor NEC in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH), waar hij de leiding had over belangrijke ontwikkelingsprogramma’s met betrekking tot distributie.

 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This