Sitecore neemt Stylelabs over

12 oktober 2018

Sitecore neemt Stylelabs over, de Belgische ontwikkelaar van het Marketing Content Hub-platform.

Het platform van Stylelabs wordt wereldwijd gebruikt door grote en gerenommeerde merken. Het centraliseert de mogelijkheid om de contentstrategie te definiëren en eenvoudig marketing-content via diverse kanalen te creëren, beheren en publiceren.

Door het platform van Stylelabs toe te voegen aan Sitecore kunnen marketingteams voortaan de complete levenscyclus van content beheersen. Ze kunnen de impact van specifieke elementen content op het individuele gedrag van klanten herkennen. Hierdoor zijn ze in staat ervaringen binnen het hele traject van de klant aan te passen.

Consumenten verlangen tegenwoordige rijkere, meer relevante en waardevolle interacties van ondernemingen. Gedifferentieerde content is het kernstuk van gepersonaliseerde klantervaringen. Om dit te realiseren, moeten marketingteams content ontwikkelen die past bij elk individu uit de doelgroep, ieder kanaal, in elk stadium van het traject van de klant. Maar slechts 18% van de marketeers vindt dat hun organisatie beschikt over de juiste technologie om hun content correct te organiseren.

De combinatie van Sitecore en Stylelabs lost deze ‘content crisis’ op. Door de integratie van de Stylelabs-applicaties digital asset management (DAM), marketing resource management (MRM) en product information management (PIM) stelt de Sitecore Experience Cloud marketingafdelingen in staat om de middelen die nodig zijn om klanten als individu te behandelen. Hierdoor kunnen bedrijven de juiste informatie, producten en diensten verstrekken. Precies op het moment waarop de klant ze nodig heeft. Dit ontwikkelt betrokkenheid, vertrouwen en loyaliteit, met levenslange waarde.

Pin It on Pinterest

Share This