Commvault benoemt Scott Strubel tot hoofd Worldwide Channels

1 mei 2018

Commvault heeft Scott Strubel benoemd tot vice president Worldwide Channels. In deze rol is Strubel verantwoordelijk voor Commvault’s wereldwijde ecosysteem van resellers en distributeurs. Strubel gaat zich voornamelijk richten op het ontwikkelen van innovatieve programma’s om channel partners te ondersteunen bij de differentiatie van de oplossingen van Commvault in de markt en daarbij toegevoegde waarde aan hun klanten te bieden.

Strubbel’s ervaring met het leiden van gerenommeerde sales- en partnerorganisaties in de sector, positioneert hem als de perfecte kandidaat voor deze nieuwe rol. Recentelijk was hij vice president van de Americas Partner Organisation bij NetApp, waar hij verantwoordelijk was voor indirecte channel-inkomsten en leidde hij teams die met NetApp-partners in Noord- en Zuid-Amerika werken. Strubel bekleedde ook functies op het gebied van sales en channel leadership bij HP, waar hij deel uitmaakte van een managementteam dat werd opgericht om HP Software te lanceren.

Onlangs benoemde Commvault Owen Taraniuk tot hoofd van Worldwide Partnerships & Market Development en volgde snel met het aannemen van Andy Vandeveld als vice president Worldwide Alliances. De recente executive benoemingen vallen samen met een aantal nieuwe en uitgebreide partnerschappen met onder andere AWS, Microsoft, Hitachi, Ltd, HPE en Infinidat.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This