Atlassian brengt Trello Power-Ups onder in nieuwe directory

26 januari 2018

Atlassian breidt de projectmanagementtool Trello uit met een ‘Power-Ups directory’. In deze directory kunnen gebruikers uiteenlopende Power-Ups vinden, functionaliteiten waarmee gebruikers hun Trello boards kunnen optimaliseren voor hun specifieke toepassing.

Dit maakt Trello bekend in een blogpost. Power-Ups zijn features en integraties die gebruikers van Trello kunnen toevoegen aan boards om een op maat gemaakte gebruikerservaring te creëren voor specifieke use cases. Zo zijn er Power-Ups beschikbaar om een agenda toe te voegen aan boards of kaarten te voorzien van op maat gemaakte invoervelden, handelingen te automatiseren met bijvoorbeeld Butlet of Zapier, of up-to-date informatie op te vragen bij externe diensten als Evernote, InVision en Dropbox.

Duizenden Power-Ups ontwikkeld

Het Power-Ups platform werd in 2016 gelanceerd. Inmiddels zijn er ruim 80 Power-Ups beschikbaar voor uiteenlopende apps, zoals Slack, Google Drive en Bitbucket. Gebruikers kunnen ook eigen Power-Ups bouwen die zijn toegespitst op hun specifieke behoeften. Inmiddels hebben gebruikers duizenden van deze private Power-Ups ontwikkeld.

Deze Power-Ups zijn nu verzameld in de Power-Ups directory. De directory moet het voor gebruikers eenvoudiger maken de Power-Ups te vinden die het beste aansluiten op hun specifieke behoeften. Power-Ups kunnen met één druk op de knop worden geactiveerd, waarna gebruikers deze alleen nog naar wens hoeven te configureren.

De Power-Ups directory van Trello (bron foto: Trello)

De Power-Ups directory van Trello (bron foto: Trello)

Pin It on Pinterest

Share This