Sitecore bundelt de krachten met Salesforce Marketing Cloud

8 november 2017

Sitecore maakte op Dreamforce 2017 bekend dat het de krachten bundelt met Salesforce. De toonaangevende oplossingen van Sitecore’s content management en experience platform worden gecombineerd met Salesforce Marketing Cloud om overtuigende, gepersonaliseerde digitale ervaringen te bieden.

De twee bedrijven zullen Sitecore Experience Manager en Sitecore Experience Platform, de leidende experience management software, integreren met Salesforce Marketing Cloud. Met de combinatie van deze producten kunnen digitale marketeers uitgebreide en gepersonaliseerde marketingcampagnes ontwikkelen – van internetcontent tot e-mailcommunicatie, mobiele berichten en e-commerce.

De platformen van Sitecore voor contentmanagement en digitale ervaringen leveren meertalige inhoud op diverse locaties, cruciale gegevens en interacties die beschikbaar zijn via Salesforce Marketing Cloud. Zo krijgen marketeers direct toegang tot tools om content te ontwikkelen en diepgravende inzichten in de consument.

“Nu Sitecore en Salesforce Marketing Cloud de krachten bundelen, kunnen merken eenvoudig content integreren van hun Sitecore CMS in de Marketing Cloud”, zegt Eric Stahl, SVP, Product Marketing, Salesforce Marketing Cloud. “De combinatie van onze platformen voegt echt waarde toe voor de moderne marketeer die op basis van data handelt met als hoogste prioriteit het leveren van gepersonaliseerde ervaringen voor elke consument.”

“In de moderne, snelle economie is elke verbetering van de time-to-market een winstpunt”, stelt Ryan Donovan, EVP, Product Management, Sitecore. “Met behulp van onze geïntegreerde platformen profiteren onze wederzijdse klanten van een concurrentievoordeel bij de ontwikkeling van gepersonaliseerde digitale ervaringen voor consumenten over de hele wereld.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This