Commvault introduceert data-infrastructuuroplossingen voor beheer van secundaire data op locatie

20 oktober 2017

Commvault introduceert de Commvault HyperScale Appliance en Commvault HyperScale Software. Deze door de cloud ondersteunde data-infrastructuuroplossingen brengen eenvoud, flexibiliteit, veerkracht en schaalbaarheid naar het beheer van secundaire data op locatie. De nieuwe HyperScale Software-oplossingen bieden flexibele ondersteuning voor een divers scala aan bedrijfsbehoeften en -omgevingen en zijn beschikbaar in de vorm van een alles-in-één appliance of referentie-architectuur die organisaties de vrijheid biedt om gebruik te maken van hardware van een leverancier naar keuze, terwijl ze hun infrastructuur qua schaalomvang klaarstomen voor de toekomst.

De HyperScale Software-oplossingen van Commvault bieden een horizontaal schaalbare (scale-out)infrastructuur ter ondersteuning van het Commvault Data Platform en naadloze integratie met storage arrays, hypervisors, applicaties en cloud-oplossingen. Dit maakt ze geschikt voor de meest diverse en dynamische omgevingen. Organisaties kunnen de Commvault HyperScale-functionaliteit op twee manieren inzetten: in de vorm van de Commvault HyperScale Appliance of de Commvault HyperScale Software.

Commvault HyperScale Software biedt ondersteuning voor hybride IT-omgevingen met unieke mogelijkheden voor het beschermen en op veilige wijze verplaatsen van workloads tussen elk type infrastructuur, met inbegrip van publieke en private clouds en omgevingen op locatie. De Commvault HyperScale-technologie maakt gebruik van een ingebouwde beheeromgeving, virtualisatiemogelijkheden en storage-technologie van Red Hat om een krachtig fundament van grootzakelijke kwaliteit te bieden.

“Voortbouwend op onze krachtige track record van innovatie op het gebied van databescherming introduceren we met trots deze unieke infrastructuuroplossingen. Deze dienen ter vervanging van verouderde verticaal schaalbare architecturen en inefficiënte losstaande producten die nodig aan vervanging toe zijn”, zegt N. Robert Hammer, de voorzitter, bestuursvoorzitter en CEO van Commvault. “De Commvault HyperScale Appliance en Commvault HyperScale Software kenmerken zich door een flexibel gebruiksmodel. Ze helpen bedrijven met het vervangen van kostbare legacy hardware, het voorkomen van gebondenheid aan een specifieke leverancier en het realiseren van ongekende flexibiliteit en de kostenefficiëntie van de cloud.”

Een oplossing voor het moderniseren van data-architecturen

De Commvault HyperScale Appliance en Commvault HyperScale Software zijn ontwikkeld met het oog op de overstap van bedrijven naar secundaire opslag in het kader van hun strategische initiatieven voor zakelijke en IT-transformatie. Commvault is van mening dat circa 70% van alle bedrijfsgegevens als secundaire kopie wordt benut. De nieuwe HyperScale-oplossingen voorzien in de groeiende behoefte van organisaties aan secundaire opslag door hen een geïntegreerd en modern platform voor databescherming en gegevensbeheer te bieden dat met de cloud vergelijkbare diensten op locatie biedt.

De eisen die gepaard gaan met secundaire IT-opslag en de noodzaak om meer waarde uit secundaire copy data te putten zetten bedrijven ertoe aan om te zoeken naar alternatieven voor traditionele, met het oog op verticale schaalbaarheid ontwikkelde appliances voor de opslag en het beheer van hun almaar groeiende data-workloads.

Een appliance voor horizontaal schaalbare secundaire opslag

Organisaties die op zoek zijn naar een alles-in-éénoplossing kunnen een beroep doen op de nieuwe Commvault HyperScale Appliance. Deze data-infrastructuuroplossing biedt geïntegreerde rekenkracht, opslagcapaciteit, netwerktechnologie, opslagcapaciteit, virtualisatiemogelijkheden, back-up- en herstelfuncties en mogelijkheden voor het analyseren en beheren van data gedurende de volledige levenscyclus. De appliance kan zowel in het datacenter als in de cloud kan worden ingezet en maakt gebruik van de technologie van Commvault om de complexiteit en kosten te minimaliseren en de schaalbaarheid en flexibiliteit te verbeteren. Omdat deze oplossing door Commvault wordt ontwikkeld, vervaardigd en ondersteund, kunnen bedrijven tijd besparen tijdens de aanschaf, installatie en integratie van hardware, het dagelijks beheer en het update- en patch-proces.

Commvault HyperScale Appliance is daarnaast een ideale oplossing voor databescherming en -beheer binnen meerdere filialen en datacenters. De appliance biedt 32 tbs tot 80 tbs aan bruikbare opslagcapaciteit en horizontale schaalbaarheid tot ettelijke petabytes aan capaciteit in om het even welke configuratie. Bedrijven kunnen daarmee beschikken over een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het beschermen en beheren van data. Daarnaast profiteren ze van gestroomlijnde ondersteuning voor de complete oplossing via een vast aanspreekpunt.

Pin It on Pinterest

Share This