HPE vereenvoudigt uitrollen van software in productomgevingen via Cloud28+ platform

9 oktober 2017

HPE gaat applicaties voor fabrieken toevoegen aan zijn Cloud28+ cloud platform en bedrijven de mogelijkheid beiden deze applicaties via een on-premise oplossing uit te rollen op de productievloer. Hiermee wil het bedrijf het uitrollen van nieuwe software in productieomgevingen vereenvoudigen.

Het bedrijf wil de integratie van nieuwe productiesystemen met legacy ERP- en PLM-systemen vereenvoudigen via cloud gebaseerde tools. Hiervoor lanceert het bedrijf Express App Platform – Manufacturing, een on-premise oplossing die is geïntegreerd met de cloud aggregator Cloud28+, waaruit bedrijven applicaties kunnen downloaden. De oplossing is gebaseerd op HPE SimpliVity 380.

In zes klikken applicaties uitrollen

Via Express App Platform – Manufacturing kunnen gebruikers via een geautomatiseerd proces in zes klikken applicaties uitrollen. De Express App Platform Intelligent Agent zorgt ervoor dat de applicatie wordt gedownload uit Cloud28+ en vervolgens in een Docker container die wordt beheerd met behulp van Kubernetes geautomatiseerd wordt uitgerold in de Express App Platform omgeving op de productievloer.

HPE OneView automatiseert de provisionering en het beheer van de benodigde infrastructuur en zorgt dat voldoende rekenkracht, storage en netwerkcapaciteit beschikbaar zijn voor de applicatie. De oplossing is voorzien van ingebouwde backup en disaster recovery, om een hoge beschikbaarheid en de integriteit van data te kunnen garanderen.

Geoptimaliseerd voor fabrieken en productielijnen

HPE meldt dat Express App Platform – Manufacturing geoptimaliseerd is voor het ondersteunen van een fabriek en productielijnen. Via het platform kunnen onder meer Manufacturing Operations Management (MOM) applicaties zoals Manufacturing Execution Systems en geavanceerde planningsapplicaties worden uitgerold. Daarnaast zijn ook Internet of Things applicaties beschikbaar. Door deze applicaties direct op de productievloer te draaien kunnen fabrikanten operationeel beheer beter integreren met machinebeheersystemen om te profiteren van IoT sensor gebaseerde intelligentie.

Express App Platform – Manufacturing kan worden gebruikt in combinatie met HPE Edgeline IoT Systems om real-time sensor data te verzamelen, analyseren en beheren. Dit geeft fabrikanten snellere inzichten en meer flexibiliteit. Express App Platform – Manufacturing is per direct beschikbaar. Meer informatie is hier te vinden.

Pin It on Pinterest

Share This