Dassault Systèmes en Huawei integreren 3DEXPERIENCE-platform met Huawei Cloud

11 september 2017

Dassault Systèmes en Huawei maken het bekend het 3DEXPERIENCE-platform te integreren met Huawei Cloud. De bedrijven hebben hiervoor tijdens HUAWEI CONNECT 2017 een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Dassault SystèmesHet partnership moet leiden tot geïntegreerde design-, verificatie- en productieoplossingen voor klanten in diverse sectoren. Hierin worden Huaweide High Performance Computing-cloudoplossingen van Huawei geïntegreerd met de industriële oplossingen van Dassault Systèmes. De gecombineerde oplossing zal bedrijven helpen bij de implementatie van de digitale transformatie en het neerzetten van een framework voor duurzame innovatie.

Transformatie versnellen

“De cloud speelt een cruciale rol in het versnellen van de digitale transformatie”, zegt Zheng Dianhai, Vice President of Cloud BU van Huawei. De gecombineerd oplossing gaat volgens Dianhai de digitale transformatie in maakindustrie ondersteunen.

“Bij het bedenken, ontwikkelen, vermarkten en onderhouden van slimme ‘connected’ ervaringen – waarin hardware, software, content en diensten samensmelten – zijn vaak meerdere sectoren betrokken”, zegt Olivier Ribet, Vice President, High-Tech Industry bij Dassault Systèmes. Ribet stelt dat een grotere adoptie van de cloud bedrijven en overheden meer mogelijkheden biedt om te delen en creëren, bijvoorbeeld in open innovatieprojecten. Dassault Systèmes wil samen met Huawei bedrijven ondersteunen bij hun digitale transformatie.

Pin It on Pinterest

Share This