Juniper Networks neemt security analytics startup Cyphort over

1 september 2017

Juniper Networks neemt Cyphort over, een Amerikaanse startup die security analytics software ontwikkeld. Juniper wil de technologie van Cyphort integreren in zijn Sky ATP platform.

Juniper NetworksDit maakt Juniper Networks bekend in een blogpost. Juniper stelt dat door het hedendaagse dynamische dreigingslandschap bedrijven hun interne verdediging moet verbeteren. Cloud-gebaseerde Advanced Threat Protection (ATP) wordt een steeds belangrijker onderdeel van next generation firewalls, iets waarin Juniper een leidende speler wil zijn. De overname van Cyphort draagt hieraan bij, stelt Kevin Hutchins, Senior Vice President of Strategy and Product Line Management van Juniper Networks.

Cyphort

Cyphort heeft een oplossing ontwikkeld die dreigingen die langs de eerste beveiligingslinie van een bedrijf weten door te dringen detecteert en mitigeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een analytische engine. De oplossing van Cyphort is gebaseerd op een open architectuur en geïntegreerd kan worden met bestaande security tools, waaronder security information and event management (SIEM) platformen.

Juniper gaat Cyphort integreren in zijn Sky ATP platform. Met deze integratie wil het bedrijf ondermeer de prestaties van het ATP platform verbeteren, meer bestandstypes ondersteunen, de detectie van malware verbeteren, on- en off-premise support toevoegen en ondersteuning bieden voor cloud email.

Het team van Cyphort treedt toe tot Juniper Networks. De overname wordt naar verwachting volgend maand afgerond. Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt.

Pin It on Pinterest

Share This